SUĐENJE DESETLJEĆA

Prozvani glazbenik brani svoj mali ‘ponos‘, supruga nogometaša tvrdi: ‘Ma nije bio vrijedan te karte za prijevoz‘

Ova je priča privukla veliku pozornost javnosti, pa siroti Andre nije mogao ne komentirati cijeli slučaj i obraniti svoj ‘ponos‘

Rebekah Vardy

 Justin Ng/Avalon/Profimedia

Supruge nogometaša Coleen Rooney i Rebekah Vardy našle su se na londonskom sudu zbog optužbi za klevetu. Sve je započelo još prije dvije godine, kada su krenule optužbe za lažne priče na Instagramu, curenje vijesti medijima i ostalo, a slučaj su britanski mediji prozvali suđenjem desetljeća i nazvali ga 'Wagatha Christie'.

Među ostalim, Rebekah Vardy, supruga napadača Leicester Cityja Jamieja Vardyja, u jednom je intervjuu iz 2004. godine otkrila detalje o navodnom seksualnom odnosu s pop zvijezdom Peterom Andreom. Navela je da on ima 'najmanju opremu koju je ikada vidjela' te da izgleda poput 'minijaturne kobasice'.

Ova je priča privukla veliku pozornost javnosti, pa ni siroti Andre nije mogao ne komentirati cijeli slučaj i obraniti svoj 'ponos'.

Tako je očigledno frustrirani Andre na Instagramu napisao sljedeće: "Znate li koliko mi je teško nastaviti samo gristi usnu u ovoj situaciji? Ali evo kako ja gledam na to, većina ljudi vidjela je kako se žir pretvorio u hrast u džungli pa mislim da sam ok. Barem je sada priznala da to nije bila istina. I da je bila prisiljena to reći."

Na pitanje odvjetnika Coleen Rooney poštuje li privatnost drugih ljudi, Vardy je odgovorila: "Da, poštujem." Odvjetnik je zatim upitao Vardy je li davanje ovog intervjua također izražavanje 'poštovanja' prema Andreu. "Bivši me suprug natjerao da to učinim. To je nešto zbog čega duboko žalim... Nije lijepo to pročitati i razumijem zašto to sada koristite. Ovo je baš prljavo, ali i je i tim gospođe Rooney također iznosio prljavštine o meni", odgovorila je Vardy i dodala da su 'tadašnje okolnosti bile drugačije.'

Par je imao kratku aferu 2001. godine, kada je Rebekah bila 21 godina. Upoznali su se u jednom restoranu i na kraju večeri dala mu je svoj broj telefona. Majka petero djece 'spetljala' se s pjevačem samo četiri mjeseca nakon udaje za prvog supruga Marka Goddena, no oduvijek je inzistirala na tome da je njezin brak bio na svome kraju bez obzira na Andrea.

image

Rebekah Vardy

George Cracknell Wright/lnp/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Bio je jako drag i otpratio me do stana. Kada smo došli u sobu, skinuo me, a zatim je skinuo i svoju majicu. Imao je sjajne mišiće. Mislila sam da će biti odličan ljubavnik. A onda je skinuo hlače! Ispalo je da je bio najgori ljubavnik kojeg sam ikada imala. Pa to nije vrijedilo te karte za prijevoz koju sam platila. Peteru je bio jako mali. Najmanja oprema koju sam ikada vidjela. Bio mu je poput malene kobasice", rekla je tada Rebekah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:43