RUSKA MANEKENKA

Prozirna kreacija: Irina Shayk seksi outfitom koji ističe sve njezine adute zapalila Instagram

Shayk je poznata po tome da na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije koje nastanu na njezinom radnom mjestu
Irina Shayk
 Irina Shayk/Instagram

Ruska manekenka Irina Shayk (35) u ponedjeljak je svojih blizu 15 milijuna pratitelja na društvenoj mreži Instagram počastila fotografijama s probe uoči nedavno održane virtualne modne revije na kojoj je nosila dio komada koje je za proljeće i ljeto 2021. godine pripremio kreativni direktor modnog branda Mugler Casey Cadwallader, piše Daily Mail.

Shayk je objavila četiri fotografije i dva videa u kojima nosi neobičan i sugestivan bodi. Outfit je na mjestima proziran, a sve skupa izgleda kao krajnje nepraktičan, ali seksepilan bikini koji dolazi u paru s visokim čarapama do bedra i rukavicama do ramena. Poze u kojima je fotografirana, zahvaljujući ogledalu koje se nalazilo odmah do nje, bile su još sugestivnije od samog ansambla.

Manekenka je tijekom isprobavanja na stopalima nosila crne cipele na petu te zaštitnu masku za sprečavanje širenja koronavirusa.

Američka manekenka Emily Ratajkowski i australska manekenka Shanina Shaik fotografije su nagradile pozitivnim komentarima u kojima su Ruskinju prozvale "kraljicom" te konstatirale da "gori".

Osim Shayk, reviju modnog branda Mugler, koja je prošlog tjedna prezentirana u obliku kratkog filma, nosile su i manekenke Bella Hadid i Hunter Schafer.

Shayk je poznata po tome da na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije koje nastanu na njezinom radnom mjestu. Tako je nedavno objavila fotografije koje su nastale u sklopu reklamnih kampanja za modne brandove Oscar de la Renta i Chanel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:18