DRAMA U ENGLESKOJ

Provaljeno u dom igrača M.Uniteda dok je igrao utakmicu: Žena i djeca uspjeli se sakriti i spasiti

Manchester United poslao je priopćenje u kojem su napisali sljedeće: ‘Možemo potvrditi da je došlo do provale‘

Victor Lindelof sa suprugom

 Instagram

Braniču Manchester Uniteda Victoru Lindelöfu provaljeno je u kuću dok je igrao utakmicu protiv Brentforda. Lindelöfa supruga Maja Nilsson Lindelöf i djeca bili su kod kuće kada se dogodila provala, ali srećom nisu ozlijeđeni.

Manchester United poslao je priopćenje u kojem su napisali sljedeće: "Možemo potvrditi da je došlo do provale u kuću Victora Lindelöfa tijekom gostovanja protiv Brentforda.

United je objavio priopćenje koje glasi: “Možemo potvrditi da je došlo do provale u kuću Victora Lindelofa tijekom gostovanja protiv Brentforda. Njegova obitelj, koja je u tom trenutku bila kod kuće, ostala je neozlijeđena, ali očito potresena. Ovo je bilo uznemirujuće iskustvo za njih, a i za Victora kada je za to saznao nakon utakmice, no njegov mu klub pruža punu podršku. Potičemo sve koji imaju informacije o provali da se jave policiji."

I nogometaševa supruga komentirala je provalu na svom Instagram profilu. "Tijekom Victorove utakmice u srijedu navečer provaljeno nam je u našu kuću u Manchesteru. Bila sam sama kod kuće s naše dvoje djece, no uspjeli smo se sakriti i zaključati u sobu prije nego što su ušli u kuću. Dobro smo s obzirom na okolnosti, no to nam je bilo vrlo traumatično iskustvo i bila sam uplašena i zbog sebe i zbog svoje male djece. Trenutno smo u Švedskoj gdje provodimo vrijeme s našim obiteljima. Voli vas Maja", napisala je.

image

Maja Nilsson Lindelof

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:11