ALEX RODRIGUEZ

Pronašao svoju ‘J. Lo 2.0‘: Mnogi komentiraju da je riječ o 25-godišnjoj kopiji bivše zaručnice

Kathryne se s osmijehom na licu izvijala ispred Alexovog fotoobjektiva, a on je uživao u pogledu

Alex Rodriguez i Kathryne Padgett

 Vaem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vaem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako je stekao zavidnu karijeru igrajući bejzbol, Alex Rodriguez mogao bi sasvim pristojno zarađivati radeći i drugi posao - onaj fotografa.

46-godišnja legenda bejzbola, koja je u 22 sezone igrala u najjačoj bejzbol ligi na svijetu Major League Baseball, i to za Seattle Marinerse, Texas Rangerse i New York Yankeese, viđen je kako neumorno okida mnoštvo fotografija svoje nove djevojke, fitness modela Kathryne Padgett (25), dok su uživali na jahti u blizini talijanskog Caprija.

Kathryne se s osmijehom na licu izvijala ispred Alexovog fotoobjektiva, a on je uživao u pogledu.

Ljepotica je za ovu prigodu odjenula lepršave bijele hlače i zeleni, gornji dio bikinija, dok je svoju dugu, plavu kosu ostavila raspuštenu. Njezina građa mnoge je neodoljivo podsjetila na Alexovu bivšu djevojku, Jennifer Lopez, koja se također može pohvaliti ubojitim trbušnjacima i impresivnim mišićima. Ranije su viđeni kako razmjenjuju poljupce u jednom noćnom klubu.

Vijest o prekidu zaruka Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza iznenadila je svijet slavnih prošle godine, a pojavile su se i glasine o prevari. Šuškalo se da je za sve kriva reality zvijezda Madison LeCroy, ali je bivši par priznao da su imali određenih problema u vezi na kojima su radili. Navodno njoj nije bilo važno je li je varao ili ne, već nije mogla tolerirati strah koji se pojavio među njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:49