‘U SJENI MUŠKARCA‘

‘Profesionalna vještica‘ i nova cura slavnoga glumca: ‘Jedna stvar je jako frustrirajuća, ništa me nije moglo pripremiti na to‘

Otkrila je da su druge žene diljem interneta bile itekako okrutne prema njoj

Andrew Garfield i njegova nova djevojka, dr. Kate Tomas

 Profimedia/tiktok/screenshot/

Nova djevojka glumca Andrewa Garfielda, doktorica Kate Tomas, raspričala se o "mizoginoj prirodi" interesa javnosti za njezinu romansu s poznatim glumcem u intervjuu za Sunday Times.

image

Andrew Garfield i dr. Kate Tomas

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Frustrirajuće je da bez obzira na to koliko je žena uspješna ili utjecajna, uvijek će biti zanimljivija ako je u vezi s muškarcem - rekla je Tomas te dodala da "ne želi biti ni u čijoj sjeni".

Samoproglašena "profesionalna vještica" i "duhovni mentor", koja se razvodila čak četiri puta, također se osvrnula i na medijsku pažnju s kojom se suočila otkako je krenula izlaziti sa zvijezdom "Amazing Spider-Mana".

- Okinut će možda 150 slika, a zatim će izabrati četiri na kojima izgledaš najgore - rekla je 42-godišnja Kate.

U svom podcastu "The Friday Emails", otkrila je da su druge žene na internetu bile itekako okrutne prema njoj.

- Kvragu, ništa me nije moglo pripremiti na to da mi doslovno tisuće žena govore da sam ružna i neprivlačna - objasnila je.

Kako piše Page Six, 40-godišnji Garfield potvrdio je svoju romansu s Tomas u travnju kada su viđeni kako se drže za ruke tijekom zajedničkog spoja s Phoebe Bridgers i Bobom Burnhamom u Malibuu.

image

Andrew Garfield i dr. Kate Tomas

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njihov izlazak uslijedio je dva mjeseca nakon što je glumac viđen kako se druži s manekenkom Olivijom Brower. Inače, Garfielda su ranije povezivali s modelom Alyssom Miller, Emmom Stone i Ritom Orom.

@drkatetomas Replying to @complexcookies here‘s why debate is a tool of hegemonic power and specifically the white supremacy, post enlightenment tyranny of "logic" #debate #oppression #whitesupracymustend #discussion #philosophy ♬ original sound - Dr Kate Tomas

Inače, dr. Kate Tomas pokrenula je program za žene i nebinarne osobe u kojem dijeli znanja o duhovnoj praksi.

- Kada se ova moć koristi za dobro, može promijeniti svijet. Doći će vrijeme kada će obični ljudi ponovno cijeniti energetski rad kao i onaj koji uključuje novac i moć. Mislim da je vrijeme ponovnog oživljavanja energije i povezanosti već počelo - prenose mediji stajališta dr. Kate. Na TikToku, gdje Kate često dijeli savjete o vezi, u biografiji sebe opisuje kao "profesionalnu vješticu i mentoricu, filozofkinju te umjetnicu".

@drkatetomas What Magick is, and what it is not. After over two decades of study, initiation, practice, and teaching, I have some clear positions on the occult esoteric arts. This video will upset a bunch of Crowley fans but I‘m OK with that 😎💅🏻🕯️ #witchtok #prowitch #crowley #manifesting #Magick ♬ original sound - Dr Kate Tomas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 07:47