TKO JE ONA?

Procurio video sa starim fotkama nove supruge Kanyea Westa, fanovi u šoku: ‘Čovječe, pa one su iste!‘

Nekima se čini da je prije transformacije Bianca sličila Kim, a neki uspoređuju njihove stilove u vremenima kad su bile s Westom

Bianca Censori

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kanye West (47) i njegova partnerica Bianca Censori (28) već neko vrijeme plijene pažnju svojim jedinstvenim odjevnim kombinacijama.

Mnoge obožavatelje slavnog para, ali i bivše Kanyeove partnerice Kim Kardashian, stil kakav trenutno nosi Bianca neodoljivo podsjeća na onaj kakav je nosila Kim kada ju je West odijevao.

image

Kim Kardashian 2016. i Bianca Censori 2023.

Profimedia/

Kada se pojavila u javnosti kao partnerica popularnog repera, fanovi su sve više istraživali njezinu prošlost, pa tako je isplivao viralni Tik Tok u kojem se prikazuje kako Bianca izgleda sada, a kako je izgledala prije veze s Kanyeom.

Na fotografijama je Censori imala dugu smeđu kosu i mnoge je tada neodoljivo podsjećala na Kim Kardashian. Nosila je jednostavne sportske grudnjake i topove, a sada otkako je s Westom u grad odlazi u prozirnim bodijima, minijaturnim bikinijima i bosa. Promijenila je i frizuru tako što je ošišala dugu kosu i ofarbala je u svijetlo plavo, a sve otkako je uplovila u ljubavne vode s reperom.

„Bila je tako lijepa”, glasio je komentar korisnika koji se referirao na to kako je Bianca izgledala prije.

image

Bianca Censori i Kanye West

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Neki su komentirali da je nekada izgledala kao mješavina Doje Cat i Kim, a neki su je čak uspoređivali s Kanyeovom bivšom djevojkom Amber Rose.

image

Amber Rose

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Neki su hvalili kako im sada Bianca u njezinu izgledu sada ima „puno osobnosti” i da joj frizura „daje karakter i ističe lijepo lice.”

„Prije je izgledala kao prosječni Instagram model, a sada izgleda kao da ima vlastiti stil i uživa u tome”, glasio je komentar.

Censori je godinama bila šefica arhitekture za Yeezy, ali prvi puta je pozornost javnosti privukla u siječnju, dva mjeseca nakon Westovog finaliziranog razvoda od Kim. Ubrzo nakon toga objavljeno je da su se tajno vjenčali, ali njihov brak je nelegalan jer nisu predali vjenčani list. Ipak, sudeći po njihovim fotografijama čini se da uživaju u svojoj ljubavi, a West je čak viđen kako nosi vjenčani prsten.

„Trenutno uživaju putujući, a Kanye je bio vrlo inspiriran. Kaže da dizajnira i piše glazbu”, rekao je izvor blizak paru za US Weekly.

Prema izvoru, Bianca je pomagala Kanyeu s nekim dizajnom i misle da će njihova moda promijeniti kulturu. Par je čak primijećen kako provodi vrijeme s Kanyevom kćeri koju dijeli s Kim, North West.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 03:07