UGOVOR O TRUDNOĆI

PROCURIO BIZARAN UGOVOR KOJI JE MEGHAN MARKLE SKLOPILA S BIVŠIM MUŽEM U slučaju trudnoće tražila je osobnog trenera da se što prije vrati u formu

 
Meghan Markle i Trevor Engelson na vjenčanju 2011.
 Profimedia, Mega Agency

Predbračni ugovori među slavnim osobama nisu neuobičajena stvar, posebno ako jedna strana na računu ima milijune koje treba zaštititi. No, Meghan Markle je s bivšim mužem Trevorom Engelsonom otišla korak dalje i potpisala nešto što se zove ‘ugovor o trudnoći’. Time je htjela osigurati da njezino dijete dobije sve luksuze koje je smatrala potrebnim, ekskluzivno doznaje Daily Mail.

Detalje o bivšem životu vojvotkinje od Sussexa za DailyMailTV otkrio je navodno bliski prijatelj bivše glumice. Markle je prema njegovim riječima bila toliko zabrinuta zbog posljedica trudnoće da joj je primarni cilj otpočetka bio vratiti se u formu i na posao. Zato je Trevora tražila da potpiše da će joj plaćati osobnog trenera i nutricionista kako bi čim prije vratila ‘holivudsku figuru’. U ugovor je bila uključena i obavezna dadilja.

Ovi detalji iz bivšeg života vojvotkinje objavljeni su samo desetak dana nakon što je otkrila da ona i princ Harry čekaju svoju prvu bebu.

Ugovori vezani uz trudnoću i djecu sve su popularniji u Americi, posebno u Los Angelesu. Premda se uglavnom odnose na roditeljske obaveze nakon poroda, Meghan se htjela osigurati da ne izgubi izgled. Glumica se za producenta Engelsona udala 2011., a ugovor su sklopili koju godinu kasnije nakon što se Markle proslavila ulogom u seriji ‘Suits’.

- Tema se pojavila u vrijeme kad su razmišljali zasnovati obitelj u bliskoj budućnosti. Znala je da je sklona debljanju, gledajući obiteljsku povijest, i uvijek se užasavala toga, posebno zbog karijere. Kad god se malo udeblja, to joj se vidi na licu pa se htjela osigurati da se brzo vrati u formu za kamere. Zahtijevala je osobnog trenera i nutricionista tijekom i nakon trudnoće. Razgovarali su i o dadilji, no najvažnije joj je bilo zdravlje i debljina - rekao je prijatelj vojvotkinje i dodao:

- Meghan se možda tek pridružila kraljevskoj obitelji, ali oduvijek je željela da se prema njoj odnose kao prema princezi.

Objasnio je da se nije radilo o formalnom dokumentu jer odvjetnici nisu bili uključeni, stavili su samo svoje potpise.

Engelson (42) i Markle zaljubili su se 2004., a zaručili šest godina kasnije. Vjenčali su se u opuštenoj atmosferi na pješčanoj plaži na Jamajci u rujnu 2011. Veza im se razvodnila nakon što je Meghan preselila u Toronto gdje je snimala ‘Suits’, dok je Engelson ostao u LA-u. Razdvojili su se dvije godine kasnije, a službeno razveli 2014.

S obzirom da je sad dio kraljevske obitelji, Meghanino će dijete zasigurno imati svaki luksuz koji poželi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:46