GADAN RAZLAZ

PROCURILI DETALJI BURNOG RASKIDA MILIJARDERA I PJEVAČICE Svađaju se gdje god stignu: 'Za njihov kraj nije kriva treća osoba, nego ovo...'

 REUTERS / REUTERS

Nakon što je potvrđeno da su Mariah Carey i James Packer prekinuli ni godinu dana dugu vezu, u javnost su počeli curiti detalji njihovog dramatičnog razlaza.

Kako piše portal TMZ, za prekid je kriv ljubomorni milijarder kojemu je smetao odnos pjevačice s njezinim plesačem i koreografom Bryanom Tanakom, a osobe bliske pjevačici tvrde da im je Mariah povjerila da James bio nasilan i mentalno nestabilan.

U lipnju je navodno došlo do popriličnog sukoba upravo između Tanake i Packera nakon što je milijarder plesaču preko svojih veza zabranio ulazak u Caesar Palace gdje Mariah redovito nastupa, a uslijedila je i gadna svađa na jahti u Grčkoj.

- Od tada se nisu vidjeli. James je jedan od najuspješnijih ljudi na svijetu i oni pokušavaju srediti svoj odnos. Navodi da su prekinuli jer Mariah previše troši, nisu točni. Uskoro će objaviti i službeno priopćenje o cijeloj ovoj situaciji - tvrdi njezin glasnogovornik.

Dodao je i da za njihov prekid nije kriva treća osoba, Mariah i James zaručili su se u siječnju ove godine kada je pjevačica dobila 10 milijuna dolara vrijedan dijamantni prsten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:49