KRHKA ZVIJEZDA

Procurile prve slike Phila Collinsa nakon velikog skandala, jedva je izašao iz automobila...

Glazbenik ima problema s leđima nakon što je 2016. godine pao u svojoj kupaonici i teško se ozlijedio
Phil Collins 
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Phil Collins izgledao je prilično slabašno kad je stigao u glazbeni studio u Londonu gdje se sastao s kolegom iz Genesisa Mikeom Rutherfordom.

Legendarni glazbenik (69) izašao je iz automobila pomoću štapa, a asistenti su mu pomogli sjesti u invalidska kolica. Naime, Collins je nedavno podvrgnut operaciji leđa zbog čega teško stoji.

image
Phil Collins
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Članovi grupe Genesis su se bacili na probe uoči njihove prve turneje nakon 14 godina. Phil je povratničku turneju najavio još u listopadu 2016. nakon izlaska iz glazbene mirovine. Glazbena ikona planirala je svoj povratak započeti s pet koncerata u londonskom Royal Albert Hallu za što su ulaznice rasprodane za samo 15 sekundi. No, nakon što je pao u kupaonici u svom domu i teško se ozlijedio, bio je prisiljen otkazati planove. Problemi s ležima traju do dan danas.

image
Phil Collins
Mega/The Mega Agency/Profimedia

No Collins trenutno ima još stvari na umu osim glazbe jer proživljava pravu dramu s bivšom suprugom Orianne Cevey (46). Naime, pod izlikom da ide na službeni put, ona se u kolovozu tajno vjenčala sa svojim ljubavnikom Thomasom Batesom (30) te su se nakon toga oboje preselili u vilu u Miamiju koju je dijelila s Collinsom.

image
Phil Collins
Mega/The Mega Agency/Profimedia

U međuvremenu je ona optužila Phila da je špijunira ida je po kući postavio kamere kako bi je mogao nadzirati.

Phil i Orianne imaju dvojicu sinova, Nicholasa (19) i Matthewa (15), a glazbenik iz prethodnih veza ima još troje djece, Simona, Lily i posvojenu Joely.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:01