ZLOSTAVLJANA

Priznanje Pamele Anderson šokiralo je sve: ‘Pokušala sam ubiti dadilju. Pokušala sam je ubosti u srce s olovkom‘

‘Uvijek mi je govorila da ne govorim roditeljima. Pokušala sam brata Gerryja zaštititi od zlostavljanja‘, rekla je manekenka

Pamela Anderson

 Abaca Press/Profimedia/

Kanadsko-američka manekenka, glumica i medijska ličnost Pamela Anderson (55) otkrila je da je pokušala ubiti svoju dadilju koja ju je navodno zlostavljala dok je bila dijete, piše New York Post.

Anderson je spomenutu optužbu iznijela u dokumentarnom filmu "Pamela, ljubavna priča" koji će se 31. siječnja početi emitirati na streaming platformi Netflix.

- Zlostavljanje je trajalo tri ili četiri godine - rekla je Anderson.

- Uvijek mi je govorila da ne govorim roditeljima. Pokušala sam brata (Gerryja Andersona) zaštititi od zlostavljanja - dodala je slavna plavuša.

- Pokušala sam je ubiti. Pokušala sam je ubosti u srce s olovkom u obliku lizalice - ustvrdila je Anderson.

Glumica poznata po ulozi u spasiteljice C. J. Parker u planetarno popularnoj seriji Spasilačka služba rekla je da je dadilji nakon što je nije uspjela ubiti rekla da želi da umre.

- Rekla sam joj da želim da umre i idućeg je dana poginula u prometnoj nesreći. Pomislila sam da sam je ubila svojim čarobnim umom i nisam to nikome mogla reći. Bila sam sigurna da sam to ja napravila, da sam to poželjela i da je ona umrla. S time sam živjela dok sam bila mlađa - rekla je Anderson.

Manekenka je u filmu ustvrdila i da ju je 25-godišnji susjed silovao kada je imala 12 godina.

- Prijateljica i ja smo otišle u prijateljev stan. Ona je s dečkom koji joj se sviđao otišla u sobu na katu. Ja sam s njegovim prijateljem igrala tavlu dok sam je čekala - rekla je Anderson.

Partija je potom naglo završila.

- Rekao mi je da izgledam kao da mi treba masaža. Imao je 25 godina. Ja sam imala 12. Silovao me. Osjećala sam se kao da sam ja kriva - rekla je Anderson.

Glumica godinama nikome za to nije rekla jer se osjećala kao da se nema kome obratiti za pomoć.

Anderson je rekla da joj hvaljena serija "Pam i Tommy" koju je snimila streaming platforma Hulu zadaje noćne more te da je nikada neće pogledati.

Dodala je da nikada nije pogledala ni snimku seksa koju je 1995. godine snimila s bivšim mužem Tommyjem Leejem, bubnjarom metal sastava Mötley Crüe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:14