ZAISKRILO

Prisjela mu večera! J. Lo i zaručnik posvađali se u restoranu. Odustaju od vjenčanja?!

Paparazzi su slavni par snimili na romantičnoj večeri, a izraz lica slavne pjevačice i glumice odavao je kako su usred žučne rasprave
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nema idealne veze koliko god to djelovalo na van, pa tako i između Jennifer Lopez (51) i njezina zaručnika Alexa Rodrigueza (45) ponekad izbiju svađe, no ovaj put to se nije odigralo između njihova četiri zida.

Naime, paparazzi su slavni par snimili na romantičnoj večeri, a izraz lica slavne pjevačice i glumice odavao je kako su usred žučne rasprave.

Lopez i Rodriguez u utorak su tako posjetili američko-talijanski restoran 'Carbone' na Manhattanu, no za stolom odvojenom od ostalih gostiju, dok su čekali hranu, romantika je krenula u suprotnom smjeru. Glumičin izraz lica bio je prilično ozbiljan, dok se obraćala zaručniku okrenutom leđima kameri.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, par se lani u ožujku zaručio, a vjenčanje je bilo predviđeno za ovo ljeto, no pandemija koronavirusa pomrsila im je planove, pa su svadbu odgodili.

Bivši igrač baseballa za strane je medije potvrdio kako je "sve palo u vodu". Naglasio je kako je ovo vrijeme bez presedana, a sigurnost i zdravlje djece im je ipak na prvom mjestu.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Jednostavno se moramo prepustiti i ići kuda i svi idu. Sve je na pauzi - objasnio je Rodriguez. Kad će i kako iznova uspjeti isplanirati datum i uskladiti obaveze za vjenčanje iz bajke, tek je za vidjeti, a svađe sigurno ne pridonose harmoniji i planovima za svadbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:45