POČINJE LI SNIMANJE?

Pripremaju se šesti ‘Pirati s Kariba‘: Hoće li se Johnny Depp vratiti kao Jack Sparrow?

Depp je posljednji puta igrao ulogu kapetana Jacka Sparrowa 2017. godine

Jack Sparrow

 Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Johnny Depp se ipak neće vratiti u franšizu "Pirati s Kariba", unatoč natpisima u kojima se tvrdi da je njegovo ime uočeno na popisu glumaca za novi film, piše Daily Mail.

Glasine su počele kružiti u srijedu nakon što se tvrdilo da će ponovno glumiti kapetana Jacka Sparrowa unatoč tome što ga je Disney izbacio iz franšize 2018. godine. Međutim, izvori potvrđuju za Daily Mail da su informacije - lažne. Podsjetimo, 59-godišnji Depp posljednji je puta igrao ulogu kapetana Jacka Sparrowa 2017. godine u nastavku filma "Salazarova osveta", no nedugo nakon toga su producenti odlučili da žele unijeti "novu energiju" u spomenuti filmski serijal.

image

Johnny Depp

Shutterstock Editorial/Profimedia

Insajder je rekao za The Sun da je šesti film u franšizi u pripremi s radnim naslovom "A Day At the Sea", tvrdeći da bi se Johnny trebao vratiti kao kapetan Jack Sparrow i da bi trebao početi snimati početkom veljače na tajnoj lokaciji u Velikoj Britaniji.

U međuvremenu, insajder je dalje tvrdio da je sve u ranoj fazi i još uvijek nema redatelja vezanog za spomenuti projekt.

- Očekuje se da će Johnny odraditi probno snimanje početkom veljače prije nego što produkcija u potpunosti krene - dodao je insajder i najavio Brucea Hendricksa, koji je radio na prva tri filma, kao izvršnog producenta na novom projektu.

Disneyjev producent je 2018. godine tvrdio da Deppa neće tražiti da se vrati, rekavši da žele unijeti "novu energiju" u spomenute filmove. Te nove ideje za vraćanje svježine i "novog života" franšizi uključuju i film koji bi vodile žene, s Margot Robbie u glavnoj ulozi.

image

Margot Robbie

Stuart Hardy/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Stuart Hardy/abacapress.com/abaca Press/profimedia

U nedavnom intervjuu za Vanity Fair nominirana je glumica otkrila da se to ipak neće dogoditi.

- Imali smo ideju i razvijali smo je neko vrijeme, davno prije, da bismo uključili više ženskih glavnih uloga i drugačiju vrstu priče za koju smo mislili da bi bila stvarno cool, no pretpostavljam da oni to ne žele učiniti - prokomentirala je.

Iako možda neće raditi još jedan film o "Piratima s Kariba", tijekom ljeta je objavljeno da će Depp režirati svoj prvi film nakon suđenja za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard.

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/Afp

Režirat će film "Modigliani", biografski film o talijanskom slikaru i kiparu Amedeu Modiglianiju, piše The Hollywood Reporter. Depp će producirati film s Alom Pacinom i Barryjem Navidijem, a to će biti prvi film koji je snimio od svog dugometražnog redateljskog debija "The Brave" iz 1997. godine.

Podsjetimo, britanski je sud 2020. presudio da je 12 od 14 nasilnih incidenata koje je Amber navela "u velikoj mjeri istinito", a Johnny je nakon toga bio prisiljen dati ostavku u franšizi "Fantastične zvijeri" na zahtjev Warner Brosa.

U lipnju su nagađanja da bi se mogao vratiti u "Pirate s Kariba", koji su zaradili preko 4,5 milijardi dolara diljem svijeta, izbezumila obožavatelje, kada je izvor rekao raznim medijima da glumac pregovara s Disneyjem o "ugovoru vrijednom 300 milijuna dolara."

image

Johnny Depp

Kevin Lamarque/Afp/Profimedia/Kevin Lamarque/Afp/Profimedia

Insajder je rekao da je Disney stupio u kontakt s glumcem prije njegova suđenja za klevetu protiv Amber Heard i pitao ga bi li bio zainteresiran vratiti se u još jedan ili dva filma o piratima.

Izvor je dodao da je još jedan projekt u izradi za Disney Plus.

- Dogovor je navodno da se Johnny Depp vrati kao Jack Sparrow u Piratima s Kariba 6 i spin-off Disney Plus seriji o ranom životu kapetana Crnog bisera - otkrio je izvor i dodao da je studio već napisao scenarij za film o Jacku Sparrowu, pa se nadaju da će im Johnny oprostiti i vratiti se kao taj ikonski lik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:25