FALE MU PRIJATELJI

Princ Harry traži stalni dom u Britaniji, a razlog je Meghan: ‘Razdoblje medenog mjeseca je završilo...‘

Navodno prijatelji princa Harryja s fakulteta i iz vojske ne vole Meghan Markle

Harry i Meghan

 /Kola Sulaimon/afp/profimedia

Kraljevski stručnjak Tom Quinn govorio je za Mirror Sunday o princu Harryju i Meghan Markle. Tvrdi kako Harry traži "stalni" dom u Velikoj Britaniji gdje bi ga mogli posjećivati njegovi prijatelji koji se ne slažu s njegovom suprugom Meghan.

Nadalje, Quinn kaže kako vojvodi od Sussexa nedostaju neki aspekti njegova starog života u Londonu.

"Neizbježno, razdoblje medenog mjeseca u kojem je sve u SAD-u novo i uzbudljivo bliži se kraju, a Harry gleda u prošlost kroz ružičaste naočale", tvrdi ekspert. Dodao je kako Harryju "nedostaju" prijatelji s fakulteta i iz vojske i da ga oni nisu posjetili u Kaliforniji jer se "ne slažu s Meghan".

image

Harry i Meghan

Kola Sulaimon/Afp

Harry i Markle nemaju svoj dom u Ujedinjenom Kraljevstvu otkako ih je njegov otac kralj Charles III. izbacio iz Frogmore Cottagea početkom prošle godine. Navodno je taj proces počeo u siječnju 2023., ubrzo nakon što je Harry objavio memoare "Spare" koju su iznosili dramatične tvrdnje o kraljevskoj obitelji, saznaje Page Six. U lipnju je objavljeno da su se službeno iselili iz vikendice koja se nalazi na imanju Windsor.

image

Harry i Meghan

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sada Harry i Meghan sa svoje dvoje djece, princem Archiem (5) i princezom Lilibet (3), žive u raskošnoj kući vrijednoj 14 milijuna dolara u Montecitu u Kaliforniji. Strani mediji pišu kako kuća ima devet spavaćih soba i 16 kupaonica. Od sadržaja ima bazen, teniski teren i gostinjsku kuću s dvije sobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 14:12