ŠTETE OBITELJI?

Princ Harry i Meghan u sukobu s Netflixom: U panici su, žele izbaciti dijelove dokumentarca

Sussexe je diljem svijeta pratila snimateljska ekipa predvođena Oscarom nominirane redateljice Liz Garbus

Princ Harry i Meghan Markle

 Danny Lawson/Afp

Princ Harry i Meghan Markle u sukobu su s Netflixom, pa čak i s vlastitim produkcijskim timom, otkrili su izvori za Page Six, jer odustaju od onoga što žele pokazati javnosti u svojoj nadolazećoj dokumentarnoj seriji. Ta reakcija navodi na zaključak da su previše toga izbrbljali, a sada se žele posuti pepelom.

Par navodno želi izrezati dijelove iz dokumentarca koji su snimali prije više od godinu dana, no čelnici Netflixa stoje uz filmaše iz Sussexa koji ipak žele zadržati sadržaj.

- Harry i Meghan predomišljaju se o vlastitoj priči, o vlastitom projektu - rekao je Netflixov izvor za Page Six.

Prema drugom izvoru iz industrije, Harry i Meghan su "u panici te pokušavaju ublažiti i jezik, odnosno, način komunikacije u dokumentarcu. Ali to je njihova priča, iz njihovih usta.”

Page Six je ranije otkrio kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa htjeli "urediti" emisiju nakon smrti kraljice Elizabete II. prošlog mjeseca, a vjeruje se da uključuje brojne šokantne istinite ispovijesti o kraljevskoj obitelji, a koje uključuju kralja Charlesa III. i kraljicu Camillu, kao i princa Williama i Kate Middleton.

image

Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle

Avalon.red/Avalon/Profimedia

Izvori sada kažu da je par zapravo počeo preispitivati ​​produciranje serije, koju producira njihova vlastita tvrtka Archewell, prije nego što je kraljica umrla 8. rujna, u dobi od 96 godina.

- Podnijeli su značajne zahtjeve za vraćanje sadržaja koji su sami dostavili i to do te mjere da neki zaposlenici Netflixa vjeruju da će se projekt odgoditi na neodređeno vrijeme, ako im se zahtjevi odobre - rekao je Netflixov izvor, koji dodaje da "Netflix ipak stoji uz filmaše".

Sussexe je diljem svijeta pratila snimateljska ekipa, a predvodila ih je Oscarom nominirana redateljica Liz Garbus.

Zasad Netflix još nije komentirao seriju, ali kada su Markle u kolovozu upitali o projektu, opisala ga je kao "komadić njena života koji nije mogla podijeliti, odnosno, njihovu ljubavnu priču.” Također, nazvala je redateljicu Garbus "izvanrednom".

Inače, nakon smrti kraljice Elizabete, djeca Sussexovih, Archie i Lilibet imaju pravo zvati se princem i princezom, ali odluka je u rukama njihovog djeda, kralja Charlesa.

image

Kralj Charles III. i princ Harry

David Rose/Afp

Kraljevski insajderi rekli su da će Charles donijeti ovu odluku tek nakon što vidi što je Harry napisao u svojim memoarima, kao i što je uključeno u Netflixovu emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:11