OKRIVIO JE ZA ALKOHOLIZAM

Prijatelji J.Garner napali Afflecka: ‘To je odvratno. Ona je bila uz njega kad je radio užasne stvari‘

Nije previše pomoglo ni to što je slavni glumac kasnije povukao svoje riječi

Ben Affleck i Jennifer Garner

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prijatelji Jennifer Garner obrušili su se na na njezina bivšeg supruga Bena Afflecka koji je, čini se, okrivio nju za svoj alkoholizam. Iako je slavni glumac javno istupio i porekao svoje komentare o krivnji bivše supruge, prijatelji para njegove su riječi okarakterizirali kao "odvratne". Ljudi bliski Garner kazali su kako su nesretni jer je 49-godišnji Ben javno komentirao svoje frustracije zbog propalog braka s vršnjakinjom Jennifer.

"To je odvratno. Jen je bila jedina koja ga je iznova i iznova podizala i spašavala kad je radio užasne stvari - ispadao iz vagona i gore. Jen je bila uz njega jer ga voli. To je majka njegove djece", ispričao je jedan od prijatelja za Page Six. Druga bliska osoba to je pak popratila riječima: "Svatko tko poznaje ovisničko ponašanje zna kako lažni takvi komentari mogu biti za ovisnika, posebno Bena. Jedno od prvih načela anonimnih alkoholičara je da se ne svaljuje krivnja za vlastitu bolest". Nije previše pomoglo ni to što je slavni glumac kasnije povukao svoje riječi. Naime, ranije ovog tjedna Affleck je tijekom intervjua rekao Howardu Sternu: "Bilo je otprilike ovako, nisam mogao otići zbog djece, ali nisam bio sretan, što da radim? I ono što bih napravio jest da bih popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loša solucija".

Ben i Jennifer bili su u braku od 2005. do 2018., no razišli su se 2015. godine. Imaju troje djece: 16-godišnju Violet, 12-godišnju Seraphinu i devetogodišnjeg Samuela.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

V. Flores/Pa Images/Profimedia

Nakon spornih komentara, Affleck je ne baš uvjerljivo povukao izjavu tvrdeći kako nije pokušavao okriviti bivšu suprugu za svoju ovisnost o alkoholu. Gostujući u showu Jimmyja Kimmela za svoje je prijašnje komentare kazao kako je mislio da je intervju s Howardom bio uspješan jer se mogao otvoriti po pitanju vlastitog života. Nije očekivao rekciju koja je uslijedila.

"Razgovarali smo o mojoj obitelji, alkoholizmu, borbi sa stvarnim stvarima, kako treba biti ubrojiv i sposoban voljeti, kako surađujem s bivšom suprugom, kako sam ponosan na način kako odgajamo svoju djecu, što činimo najbolje što možemo za njih. Bio sam oduševljen. 'Vau, moram češće biti iskren, istraživački, samovrednovati stvari'. No, onda sam vidio sve te komentare na Twitteru i pomislio: Što je ovo?'", pravdao se Affleck.

A jedna od razočaranih glumčevim postupkom je i njegova sadašnja ljubav Jennifer Lopez koja je navodno jako ljuta zbog Affleckovih komentara. Neimenovani izvor je otkrio kako 52-godišnja pjevačica i glumica nije nimalo sretna što je bila uvučena u razgovor.

"Lopez je poludjela. Uvučena je u priču jer se viđa s njim. Ne želi biti uvučena u ovo. Upoznala je Jennifer Garner. Pokušava se zbližiti s njom i Benovom djecom. Ovo je bezobzirno i nedžentlmenski od njega", ispričao je izvor za Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:00