KONCERT U OSIJEKU

Prija dovela Voyagea, a onda i kuma na pozornicu: ‘Ovako je to izgledalo u mojoj kući kad Miro uzme harmoniku‘

Gost na drugom koncertu bio je popularni mladi glazbenik Voyage kojega je publika također dočekala s oduševljenjem

Aleksandra Prijović i Voyage

 Jurica_cvitanic.photography/

Prepun Gradski vrt u Osijeku i drugu večer za redom pjevao je u glas s Aleksandrom Prijović, jednom od najvećih zvijezda balkanske glazbene scene koja je prije nekoliko mjeseci šokirala regiju s čak pet rasprodanih zagrebačkih Arena.

image

Voyage u Osijeku

Jurica_cvitanic.photography/

Osječki Gradski vrt je satima u glas s popularnom "Prijom" pjevao njene hitove, a gost na drugom koncertu bio je popularni mladi glazbenik Voyage kojega je publika također dočekala s oduševljenjem.

- Znam koliko te publika voli, kada sam rekla da dolaziš, nastalo je ludilo - objasnila je ukratko Prijović, a zajedno su otpjevali njegovu pjesmu ‘Balerina‘, nakon čega joj se zahvalio na pozivu.

image

Aleksandra Prijović i Voyage

Jurica_cvitanic.photography/

- Želim zahvaliti mojoj prijateljici što me pozvala večeras, stvarno mi je velika čast, čestitam joj na svemu, zasluženo je uspjela i drago mi je što vas vidim večeras ovdje u tolikom broju, znam da to njoj puno znači – poručio je Voyage koji je otkrio da je odmah prihvatio Aleksandrin poziv, te kako bi i da je imao nešto ranije dogovoreno radi sinoćnjeg nastupa to otkazao.

image

Aleksandra Prijović i Voyage

Jurica_cvitanic.photography/

Nakon koncerta, mladi je Voyage istaknuo kako mu je velika čast podijeliti pozornicu s Aleksandrom Prijović "znajući što je sve postigla", a priznao je da je i osjećao tremu pri dolasku pred glasnu osječku publiku.

- Kada mi je stigao poziv za koncert, nisam vjerovao. Mislio sam da se radi o skrivenoj kameri. Drago mi je da je Prijović prepoznala kvalitetu i hvala joj puno. Brzo smo sve dogovorili, ja sam pristao na njezin poziv i rekao da ako nešto imam zakazano za taj dan, otkazat ću to i pojaviti se na koncertu - prepričao je Voyage.

Što se tiče budućih planova, Voyage kaže da je potrebno još vremena za njegove velike koncerte, no ističe da mu je to definitivno jedan od ciljeva, posebice zagrebačka Arena.

- Mora postojati određeni balans u publici, prvo treba više ljudi prihvatiti glazbu koju mi radimo da možemo pričati o koncertu u Areni Zagreb - tvrdi mladi srpski glazbenik.

Najemotivniji trenutak dogodio se kada je na Aleksandra pozvala kumove da joj se pridruže na pozornici.

- A sada jedan poseban trenutak za mene, kao što rekoh malo prije, odrasla sam u Belom Manastiru, znate da mi je majka pjevačica i tako mi cijeli život kod kuće sviramo, pjevamo i nikada nisam ovo rekla - počela sam tako što sam s mojim kumom Mirom i Darijom sjedila u obiteljskoj kući i mi smo tako skoro svaki dan pjevali, svirali i ja sam vježbala uz njih, to su moji počeci. Jako sam sretna što su oni i večeras ovdje sa mnom i sretna sam što ćete vidjeti kako je to izgledalo u našoj rodnoj kući, kada Miro uzme harmoniku - rekla je Prijović uoči nastupa kojim ju je gotovo doveo do suza.

image

Atmosfera u Osijeku

Jurica_cvitanic.photography/

- E ovako smo mi u sobici, nas troje i mama pjevali, pjevali, vježbali i danas smo ovdje, ispred vas, hvala vam! Ja znam da oni imaju tremu, ne moraju ništa ni reći, ali znam da me vole i podržavaju - prisjetila se Prijović. Inače, u osječkoj dvorani sinoć je sve bilo u znaku ljubavi. Nakon što je otpjevala svoju novu pjesmu "Poslednji kabare", Aleksandri je na pozornicu stigao raskošni buket crvenih ruža od njenog supruga Filipa za kojeg tvrdi da je oduvijek bio gentleman.

Bilo je ovo za sve u Gradskom vrtu Valentinovo koje će zasigurno još dugo pamtiti. Spektakl se priprema i večeras, a nastavlja u subotu i nedjelju.

image

Aleksandra Prijović

Jurica_cvitanic.photography/
image

Atmosfera u Osijeku

Jurica_cvitanic.photography/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:10