ŽRTVE VIRUSA

Pretraživali gole grudi i nepristojne fotografije holivudske plavuše pa pobrali viruse: ‘E sad vam ni Bog ne može pomoći...‘

Ovaj virus koji je povezan s eksplicitnim fotografijama Sydney Sweeney komentiraju brojni korisnici X-a

Sydney Sweeney

 Reynaud Julien/aps-medias/abaca/Abaca Press/Profimedia/Reynaud Julien/aps-medias/abaca/abaca Press/profimedia

Sydney Sweeney postala je ponovno viralna, i to ne samo zato što ljudi ne mogu prestati pričati o njezinom pojavljivanju u ‘Saturday Night Liveu‘.

Korisnici društvenih mreža ne mogu prestati tražiti nepristojne fotografije glumice koje su ‘procurile‘ u javnost te se susreću s hrpetinom spama, virusa i mogućeg hakiranja.

"Ako nasjednete na očigledno zlonamjerno hakiranje ili virus jer ste tražili sise Sydney Sweeney na X-u, ni Bog vam ne može pomoći", napisala je novinarka Samantha Cole, koja je izvijestila javnost o rezultatima prijevare za 404 Mediju.

"Ne znam tko ovo treba čuti, ali ako ste pretraživali skandalozne fotografije Sydney Sweeney na X-u, čeka vas puno virusa... Čuo sam", dodao je drugi korisnik.

Pretrage ove popularne teme otkrile su web-lokacije na kojima se nalaze poveznice s virusom koji iskače korisnicima društvenih mreža.

Pojavljivanje zvijezde serije ‘Euforija‘ u emisiji ‘SNL‘, tijekom koje je glumila konobaricu u Hootersu i pritom odjenula usku haljinu s dubokim dekolteom, također je izazvalo laskave eseje u konzervativnim medijima poput kanadskog The National Posta i američkog The Spectatora. Oni navode da su njezine grudi bile "oružje protiv woke kulture".

image

Sydney Sweeney kao konobarica Hootersa

Nbc/Snl/Ferrari/Profimedia/Nbc/snl/ferrari/profimedia

"Woke kultura je mrtva", tweetao je desničarski politički komentator Richard Hanania, dok se malezijski desničarski influencer Ian Miles Cheong složio s njim te podijelio istu snimku uz komentar "woke kultura je tako gotova."

Bivši demokratski kongresnik podijelio je, a zatim izbrisao, meme koji je sugerirao da ju je čak i američki predsjednik Joe Biden promatrao dok se pripremao održati govor o stanju nacije prošli tjedan.

image

Sydney Sweeney

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ovaj virus koji je povezan s eksplicitnim fotografijama Sydney Sweeney pojavio se samo nekoliko tjedana nakon što je procurio lažni seksualno eksplicitni video voditeljice podcasta Bobbi Althoff, a ranije i lažne gole fotografije pjevačice Taylor Swift.

404 Media tvrdi da neželjeni sadržaj cvjeta na X-u zbog toga koliko je "nedovoljno moderirana platforma" Elona Muska. Nekadašnji Twitter već se našao u središtu problema zbog govora mržnje, dezinformacija i spama, a zbog toga su izgubili brojne oglašivače otkako je megamilijarder kupio tu platformu 2022. i preimenovao je u X. Želja mu je bila pretvoriti je u ‘platformu za slobodu govora‘, no sve je otišlo u krivom smjeru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 21:33