BITKA NA SUDU

'PRESTRAŠEN JE, SVE JE ISPRIČAO UČITELJICAMA' Bivša supruga pjevača hita 'Blurred Lines' optužila da zlostavlja njihovog šestogodišnjeg sina

 REUTERS

Paula Patton od suda je zatražila da se njezinom bivšem suprugu Robinu Thickeu ograniče prava na viđanje njihovog šestogodišnjeg sina Juliana, piše portal TMZ.

U papirima koje je predala sudu tvrdi da ga je pjevač hita 'Blurred Lines' udarao po licu i stražnjici. Navodno je Julian učiteljicama sam rekao kako je njegov otac to učinio već nekoliko puta, piše TMZ.

Izvor TMZ-a tvrdi da je škola prijavila Julianove navodne komentare socijalnoj službi u Los Angelesu. Bivša supruga pjevača Robinu je tada zabranila da viđa njihovog sina, a kako piše u dokumentima, to mu je objasnila tako što mu je rekla da ga se njegov sin boji. Paula zato sada želi da njezin bivši suprug njihovog sina viđa samo danju i pod nadzorom.

Pjevač je optužbe o zlostavljanju demantirao.

- Rijetko sam ga udarao pa stražnjici jer batine koristim kao posljednji izbor kad je odgoj u pitanju, a i onda kad sam to činio radio sam u skladu sa zakonom i onako kako smo se Paula i ja dogovorili u sudskim dokumentima - rekao je Thicke na sudu.

Tvrdi i da nikad nije premašio granice odgojnih metoda. Thicke čak smatra i da ga je Paula tužila jer ju nije pozvao na pogreb svog oca koji je preminuo prošli mjesec.

- Paula s mojim ocem nije bila u dobrim odnosima i često je za njega imala samo negativne komentare. S obzirom na takvu situaciju, an pogrebu nije bila dobrodošla - zaključio je Thicke.

U sklopu sporazuma o zajedničkom skrbništvu, Thicke je sina dosad viđao četvrtkom, petkom i subotom. A kako piše TMZ, Paulin zahtjev da se Robinu ograniči pravo na viđanje sina odbijen je u četvrtak.

Paula i Robin 2014. su zatražili rastavu braka poslije devet zajedničkih godina. U vezi su bili od 1993. godine. Upoznali su se i zaljubili dok su još išli u školu skupa, a Robin je tad imao samo 14 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:05