ANGUS CLOUD

Preminula zvijezda HBO-ove hit serije Euforija, imao je samo 25; Majka shrvana: ‘Prošli tjedan pokopao je oca...‘

Obiteljski izvor rekao je za TMZ da se Cloud suočio s ‘teškim suicidalnim mislima‘ nakon što je otputovao u Irsku na očev sprovod
 Patrick T. Fallon/Afp

Glumac iznimno popularne američke tinejdžerske serije Euforija Angus Cloud preminuo je u 25. godini u obiteljskoj kući u Oaklandu tjedan dana nakon očeva sprovoda.

‘Teškog srca smo se danas morali oprostiti od nevjerojatnog čovjeka. Kao umjetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je svima nama bio poseban na mnogo načina‘, izjavila je Cloudova obitelj u ponedjeljak.

Cloudova majka je pozvala hitnu pomoć i prijavila ‘moguće predoziranje‘ u ponedjeljak oko 11:30, rekli su izvori za TMZ. Rekla je operaterima da Cloud nije imao puls, a on je proglašen mrtvim na licu mjesta.

image
Chris Delmas/Afp

Obiteljski izvor rekao je za TMZ da se Cloud suočio s ‘teškim suicidalnim mislima‘ nakon što je otputovao u Irsku na očev sprovod; te da je u svojoj obiteljskoj kući nastojao ‘raditi na prevladavanju tuge‘.

Vlasti su za list rekle da uzrok Cloudove smrti još nije utvrđen te da je pokrenuta istraga.

Obitelj je u svojoj izjavi aludirala na nedavnu smrt Cloudova oca i kako je to utjecalo na njega.

‘Prošli tjedan je pokopao oca i intenzivno se borio s ovim gubitkom. Jedina utjeha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno sa svojim tatom, koji mu je bio najbolji prijatelj.‘

image
Michael Tran/Afp

Obitelj je primijetila da je Cloud ‘bio otvoren o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se ne bi trebali sami boriti s tim u tišini.‘

‘Nadamo se da ga svijet pamti po njegovom humoru, smijehu i ljubavi prema svima. Molimo za privatnost u ovom trenutku jer još uvijek obrađujemo ovaj razorni gubitak‘, istaknuli su.

Obitelj Clouda, koji je glumio Feza u seriji HBO-a od 2019. do 2022., nije navela uzrok smrti glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:46