EMOTIVNI OPROŠTAJ

Preminula kći slavnog repera: ‘Bila je anđeo, dugo se borila sa zlom koje ne smijemo prešutjeti‘

Master P slavan je postao još devedesetih, a njegova kćer Tytyana borila se s duševnim problemima i bila ovisna o narkoticima

Master P sa svoje dvije kćeri (Tytyana je lijevo)

 Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

Percy Robert Miller (52), američki reper poznatiji kao Master P objavio da je preminula njegova kćer Tytyana Miller (29), koja se već dulje borila s zlouporabom droga i patila od psihičkih problema.

Tragičnu vijest reper je podijelio je na Instagramu.

image

Master P

Amy Harris/Shutterstock Editorial/Profimedia/Amy Harris/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Naša obitelj bori se s velikom tugom zbog gubitka moje kćeri Tytyane", napisao je. "S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve ljubavi i podrške. Duševne bolesti i zlouporaba supstanci su problem o kojem se ne smijemo bojati razgovarati. S Bogom ćemo to prebroditi. #Moj anđeo", stoji u objavi.

Tytyanin brat Romeo također je podijelio objavu o sestrinoj smrti.

"Naša obitelj se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tytane”, napisao je Romeo. "S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša obitelj mogla tugovati. Cijenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvijek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom nevjerojatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak", napisao je.

Miller je inače poznat postao sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća sa svojom grupom TRU te svojim petim solo albumom "Ice Cream Man". Njegov singl "Make 'Em Say Uhh!" 1997. godine dosegao je platinastu nakladu, a dosad je snimio preko 15 albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:02