IRONIJA ŽIVOTA

Preljubnik Dominic West glumit će najpoznatijeg britanskog preljubnika. Netfilx ga samo zato želi

Govori se da je glumac već potpisao ugovor s Netflixom, te da će glumiti princa Charlesa u petoj sezoni popularne serije “Kruna”
Dominic West, princ Charles
 Profimedia, Artur Widak/NurPhoto

Kad je Dominic West (50) prvi put viđen kako razmjenjuje nježnosti s Lily James (31) u Rimu, mnogi su zaključili kako ova nezavidna situacija, odnosno afera, u kojoj se našao, podsjeća na njegovu ulogu u seriji “ The Affair”. Na koncu, i West je oženjen kao i njegov lik Noah u seriji.

image
Dominic West i Lily James u Rimu
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Sada je, pak, na površinu isplivala još jedna paralela. Naime, govori se da je glumac već potpisao ugovor s Netflixom, te da će glumiti princa Charlesa u petoj sezoni popularne serije “Kruna” o britanskoj kraljevskoj obitelji.

Kako piše The Sun, ova uloga još nije 100 posto potvrđena, ali je glavna tema diskusije.

- Šefovi serije bacili su oko na nekoliko zvijezda koji bi mogli igrati tu ulogom, ali on im je bio daleko najdraži glumac. Sada su obje strane u pregovorima – rekao je dobro upućeni izvor.

image
Dominic West
Lisa O‘connor/Zuma Press/Profimedia

Ironija izbora Westa za ulogu Charlesa, dodaje izvor, samo je dodatno učvrstila želje ekipe serije “Kruna”.

Charles je, znamo svi, više puta bio nevjeran prema Diani tijekom njihova braka zbog dugogodišnje ljubavi prema udanoj Camilli Parker-Bowles. Njihovu je aferu u javnosti raskrinkala sama princeza Diana u svom čuvenom intervjuu za Panoramu, u kojem se požalila kako ih je ‘bilo troje u tom braku.’

image
Netflix, "The Crown" Season 4, Emma Corrin
Netflix/Planet/Profimedia

Slično kao i u Westovom braku s dizajnericom i aristokratkinjom Catherine FitzGerald, koju pred očima javnosti West vara s mladom glumicom Lily James.

image
Dominic West i supruga Catherine FitzGerald
Glospics/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ako Dominic zaista pristane preuzeti ulogu princa Charlesa u pretposljednjoj sezoni serije koja je uzburkala britansku javnost gotovo jednako kao i njegov nedavni preljub, tada će se pridružiti glumici Elizabeth Debicki koja će glumiti Dianu, Imeldi Staunton koja će utjeloviti kraljicu Elizabetu II, Jonathanu Pryceu koji će glumiti princa Philipa i Lesley Manville koja će glumiti princezu Margaret u petoj sezoni.

image
Netflix, "The Crown" Season 4, Helena Bonham Carter
Netflix/Planet/Profimedia

Ove vijesti su još uvijek službeno nepotvrđene, ali ranije glasine o ulozi Helene Bonham Carter kao princeze Margaret u četvrtoj sezoni, koja krajem godine stiže na Netflix, te Gillian Anderson kao Margaret Thatcher pokazale su se točnim.

image
Netflix, "The Crown" Season 4, Gillian Anderson
Netflix/Planet/Profimedia

Peter Morgan, scenarist serije “The Crown”, tek treba postaviti vremensko razdoblje koje će prikazati peta i šesta sezona serije - posljednje sezone Netflixove hit serije showa, ali možemo očekivati da će tematizirati period u kojem Diana napušta kraljevsku obitelj i kreće u svoju transformaciju u slavnu osobu i filantropicu, prije nego što će otputovati na sudbonosno putovanje u Pariz 1997. godine. Nagađa se da bi serija mogla završiti tamo gdje započinje “The Queen”, njegov Oskarom nagrađeni film s Helen Mirren.

image
Prince Charles
Niall Carson
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:22