TAJNE VEČERE

PREBOLIO JE ANGELINU? Otkriveno tko je nova žena s kojom često izlazi Brad Pitt, riječ je o slavnoj holivudskoj glumici...

 Getty Images for Paramount Pictu

Već su dva mjeseca prošla otkako je vijest o rastavi Brada Pitta i Angeline Jolie sve šokirala s obzirom na to da su odavali dojam skladnog para.

Holivudski glumac sve do ovog mjeseca izbjegavao je pojavljivanje u javnosti, no onda je uslijedilo predstavljanje filma 'Allied' u kojem mu je partnerica glumica Marion Cotillard koju se prvotno prozvalo kao krivca za raspad braka s Jolie.

Oboje su te navode demantirali, a izvor blizak Bradu sada tvrdi da je nova žena u životu Brada Pitta jedna slavna plavuša.

- Misteriozna plavuša s kojom je Brad viđen je Kate Hudson. Poprilično su se zbližili zadnjih tjedana, a sastajali su se u tajnosti. Jako privlače jedno drugo i uživaju u zajedničkom društvu - rekao je izvor za portal Woman's Day.

CANNES, FRANCE - MAY 16:  Kate Hudson attends The Harmonist Cocktail Party during The 69th Annual Cannes Film Festival at Plage du Grand Hyatt on May 16, 2016 in Cannes.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for The Harmonist)
/ Getty Images for The Harmonist

O ljubavnom životu Brada Pitta nedavno se oglasio i Kris Herzog, bivši tjelohranitelj glumca i njegove uskoro bivše supruge Jolie.

- Brad i Jenn bili su i više nego sretni prije nego što je on upoznao Angie. Nikad nisam čuo da se svađaju ili varaju jedno drugo, a Jenn je bila potpuno slomljena kad je čula za aferu s Jolie - prisjetio se Herzog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:57