‘ZABORAVI NOVAC‘

Pravna bitka teška 20 milijuna dolara: Phil Collins optužio bivšu za prijevaru

Kada se Cevey udala za Batesa na tajnom vjenčanju u Las Vegasu, preselila se u spornu vilu dok je glazbenik bio u Europi

 Phil Collins

 Thomas Coex/AFP

Phil Collins i njegova bivša supruga Orianne Cevey vidjeli su se prvi puta nakon dvije godine i to zbog suda, a on ju je optužio da je "počinila prijevaru". Susret je doduše bio online, vjerojatno srećom za njegove sudionike, jer prema onome što piše PageSix, posljednja runda pravnog spora koja se održala pred sucem u srijedu putem interneta, bila je vrlo neugodna, a bivši par nije se uopće obraćao jedno drugome.

Cevey (48) vodi pravnu borbu protiv 71-godišnje superzvijezde tražeći polovicu novca od velikog imanja na obali Miami Beacha koje su nekoć dijelili, a koje je Collins prodao za 40 milijuna dolara u siječnju 2021. godine.

Collinsov pravni tim pokušava dokazati da Cevey nema prava na te novce.

Glazbenikovi odvjetnici su sudu priložili dokumentaciju, tj. sudski podnesak iz 2016. u kojem Cevey navodi da je "mentalno nesposobna" razumjeti brakorazvodnu nagodbu od svog drugog supruga Charlesa Mejjatija, ističući kako je 2020. potpuno promijenila priču. Prema sudskim dokumentima, Cevey je tvrdila da je dobrovoljno postigla nagodbu o razvodu jer joj je Collins obećao polovicu njihove zajedničke kuće u Miamiju ako se rastane od Mejjatija.

Cevey je tvrdila da "nije mogla razumjeti što potpisuje jer se uvelike oslanjala na svoje lijekove protiv bolova i patila od nevjerojatnih bolova" nakon operacije kralježnice i vrata zbog koje je bila djelomično paralizirana i nije mogla hodati.

No Collins poriče da joj je obećao polovicu prihoda od kuće.

U izjavama iz njezine posljednje prijave, Cevey tvrdi da je Collins rekao da bi se trebala preseliti k njemu i da će se on "brinuti" za nju. Njih dvoje su prethodno bili u braku od 1999. do 2008., a onda se Cevey udala za investicijskog bankara Mejjatija. Brak im je službeno potrajao do 2017., jer se s Collinsom ponovno upustila u vezu 2016., što se održalo do 2020. Onda se potom udala za Thomasa Batesa. No ni to očito nije bilo dugog vijeka jer je u prosincu 2021. podnijela zahtjev za razvod. Prošli tjedan u sudskim dokumentima objavljeno je pak da je Cevey upoznala Batesa (32), preko web stranice za muški escort na kojoj se oglašavao kao "seksi intelektualac".

image

Orianne Cevey i Thomas Bates

Michele Eve Sandberg/mega/The Mega Agency/Profimedia

Collinsov pravni tim u svom zadnjem podnesku istaknuo je kako postoji puno nelogičnosti što se tiče njezinog stava i tvrdnji sada u ovom slučaju i molbi, financijskih izjava i drugih dokumenata koje je podnijela 2016. u brakorazvodnoj parnici od Mejjatija. Collinsova strana tvrdi da je "gospođa Bates (još uvijek je vode pod tim vjenčanim prezimenom) ili počinila prijevaru kad se razvodila od Mejjatija ili sada čini prijevaru na ovom sudu, jer kako joj je odgovaralo, kuća je malo bila i njezina, a malo samo Collinsova.

Inače, kada se Cevey udala za Batesa na tajnom vjenčanju u Las Vegasu, sa svojim novim suprugom, "seksi intelektualcem" uselila u spornu vilu u Miami Beachu dok je glazbenik bio u Europi. Collins je poludio kada je doznao, te je pokrenuo uspješnu parnicu da ih izbaci iz kuće, kako je to otkrio The Post.

U ovoj mučnoj sapunici treba spomenuti i kako je Cevey nakon razvoda od Collinsa 2008. dobila 46 milijuna dolara, što je u to vrijeme bio rekord u Velikoj Britaniji. Par inače ima dva sina, Nica (21) i 17-godišnjeg Matthewa.

Cevey sada prikuplja novac rasprodajući svoju ogromnu kolekciju dizajnerske odjeće i torbi, ali i Collinsovih memorabilija, dok pjevač živi u Švicarskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:57