U CENTRU SKANDALA

POZNATI REPER OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE 'Morala sam ga posluživati i tijekom seksa, a onda mi je i namjestio krađu pa dao otkaz'

Sean "P Diddy" Combs
 Eric Gaillard / REUTERS

Poznati reper Sean Combs, odnosno P Diddy, našao se u središtu skandala nakon što ga je bivša kuharica optužila da ju je iskorištavao i zlostavljao. Između ostalog je morala pripremati obroke koje bi konzumirao odmah nakon seksa i navodno se nikad ne bi potrudio sakriti muškost kad bi kuharica ušla u sobu.

Kako piše TMZ, došli su u posjed tužbe u kojoj Cindy Rueda navodi da ju je ‘redovno pozivao’ da poslužuje njega i njegove goste ‘za vrijeme ili neposredno nakon seksa’. Navodi i da je više nego jednom pjevač bio skroz gol kad je ušla u sobu i pitao je sviđa li joj se to što vidi.

Prema tužbi koju je podnijela čini se kao da je Diddy u svom domu u Los Angelesu vjerno pokušavao prenijeti scenarij ‘Kaligule’.

Rueda je rekla da joj je jednom prilikom došao njegov prijatelj u kuhinju, također gol, i rekao joj da ‘pogleda kakvu opremu ima’. Otkrila je i da se u nekoliko navrata požalila na seksualno zlostavljanje Diddyjevom asistentu, no to je rezultiralo time da su joj namjestili krađu jednog od njegovih skupnih ručnih satova.

Dalje u tužbi objašnjava da je odmah dobila otkaz uz koji je morala potpisati ugovor prema kojem se odriče bilo kakvih prava na podizanje tužbe protiv repera, ili će sama završiti na sudu. Kaže da je odbila potpisati takav ugovor i prije godinu dana je dobila otkaz.

Optužila ga je i za izrabljivanje, da je radila od devet ujutro do pola tri ujutro za plaću od 150 dolara dnevno. Rueda ga tuži zbog nezakonitog otkaza, seksualnog zlostavljanja i prijetnji.

Glasnogovornik slavnog glazbenika odgovorio je na upit TMZ-a: ‘Ovo je neozbiljna tužba ogorčene bivše zaposlenice koja je dobila otkaz.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:28