PUKLA LJUBAV

Poznati glumački par rastaje se nakon 14 godina braka: Vijest stiže nakon šokantnih tvrdnji!

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher rastali su se nakon 14 godina braka u kojem su dobili troje djece

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher 

 Stefani Reynolds/AFP

Glumački par, Sacha Baron Cohen (52) i Isla Fisher (48), rastali su se nakon 14 godina braka u kojem su dobili troje djece - kćeri Olive (17) i Elule (13) te sina Montgomeryja (9). Kako su sami objavili, nisu zajedno još od prošle godine.

- Nakon dugog teniskog meča, koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo svoje rekete... Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Uvijek smo cijenili svoju privatnost i zato smo na ovoj promjeni radili tiho - objavili su na Instagram Storyju uz prigodnu fotografiju na kojoj poziraju u odjeći za tenis.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Screenshot/INSTAGRAM

Par se upoznao 2001., a vjenčao 2010. Vijest o razvodu došla je nakon što je australska glumica Rebel Wilson (44) u svojim novim memoarima "Rebel Rising" iznijela šokantne tvrdnje o svom iskustvu s "je**nim" komičarom Sachom, s kojim je 2016. snimila komediju "(Ne)Profesionalac" ("The Brothers Grimsby"). U knjizi je, naime, napisala kako ju je Cohen nagovarao da se skine za neke scene iako je ona inzistirala na "pravilu bez golotinje". Sacha, zvijezda hit filmova "Borat", "Brüno" i "Diktator", sve je oštro demantirao.

- Tražio je da gurnem prst u njegovu stražnjicu jer je mislio da bi to bila smiješna scena u filmu. Osjećala sam se potpuno nepoštovanom - otkrila je Rebel u memoarima.

Još u srpnju prošle godine činilo se da su Baron Cohen i Fisher sretni u braku. Glumica je se tad na društvenim mrežama hvalila zajedničkim odmorom u Grčkoj, a u jednom intervjuu koji je dala početkom 2022. govorila je kako se u supruga zaljubila na prvi pogled.

- Upoznavanje sa Sachom za mene je bilo poput dobitka na lutriji. Naš odnos izgrađen je na zajedničkom smislu za humor i spremnosti na brak - rekla je za Marie Claire 2020.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Roberto Schmidt/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:26