ZAJEDNO 35 GODINA

Poznati glumački par preživio izazove: Ona mu je sestrična, izgubili su milijune, otišli na selo i - pjevaju s kozama

Kyra i Kevin u braku su već 35 godina, a njihova ljubav pobijedila je sve izazove i sada uživaju na farmi

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick

 Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Hollywoodski par Kyra Sedgwick (57) i Kevin Bacon (65) mnogima su uzor ljubavi jer su u čvrstom braku već 35 godina od rujna 1988., a njihova ljubav vidljiva je i oku običnog promatrača.

„Uvijek smo znali da smo jedno. Oboje smo znali da je ovo zauvijek i htjeli smo to riješiti bez obzira na to što se dogodilo, pa kad se borimo, nije tako loše”, rekla je Kyra o njihovom odnosu.

Iako se njihova ljubav čini kao bajka, odjednom je nakon 23 godine braka postala neobična priča. Naime, osim što su povezani dubokom ljubavlju, ispostavilo se da dijele i gene.

Kyra i Kevin sudjelovali su 2011. godine u emisiji „U potrazi za korijenima” u kojoj se analizom pokazalo da su rođaci, u devetom koljenu, odnosno da je Kevinu Kyra dalja sestrična. Na to je „sestrična” odgovorila kako za nju to nije veliko iznenađenje.

Godine 2009. par je izgubio puno novca jer su uložili u financijsku prevaru Bernieja Madoffa i tako se našli u skandalu Ponzijeve sheme. Prema izvještaju su izgubili 30 milijuna dolara, ali Bacon to nikad nije potvrdio.

"Uspjeli smo do sada, naša djeca su zdrava, mi smo zdravi. Pogledajmo što imamo, dobro je”, rekao je glumac jednom prilikom o situaciji koja je bila teška, ali usmjerila je par da cijene nematerijalno. Potom su se iz Hollywooda preselili u Connecticut na farmu, gdje žive idiličan život okruženi stokom, a sve dijele na društvenim mrežama.

Par posebno voli pjevanje, i to sa svojim kozama. Vidiozapisi na kojima pjevaju s kozama su toliko česti da ih je javnost po tome krenula prepoznavati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:18