BIO JE NASILAN

Poznati glumac u pijanom stanju proveo noć u zatvoru: Uhićen je zbog krađe vrećice čipsa!

Mitchel Musso priveden je zbog krađe do 100 dolara i javnog opijanja, a otkriveno je da ima neriješena prometna upozorenja

Mitchel Musso

 Michael Buckner/Getty Images/Profimedia/Michael Buckner/getty Images/profimedia

Bivša zvijezda „Hannah Montane” glumac Mitchel Musso proveo je noć u teksaškom zatvoru nakon što je bio uhićen zbog javnog opijanja i krađe vrećice čipsa u subotu, priopćila je policjia.

Musso, koji je prije desetljeća bio u seriji Disney kanala, u alkoholiziranom je stanju oko 19:15 došetao u lokalni hotel i počeo jesti vrećicu čipsa koju je uzeo bez da ju je platio, prema navodima policije.

Kada je osoblje reklo Mussou, „koji je očito bio pijan” da plati za grickalicu te da bio nasilan, prenosi policijsko izviješće Dallas Morning News.

Pozvana policija došla je u hotel i pronašla Mussoa vani, a bio je i vidno pijan. Uhićen je zbog javnog opijanja i krađe ispod 100 dolara. Tijekom uhićenja policija je primjetila da Musso ima nekoliko neriješenih prometnih upozorenja. Noć je proveo u Rockwall County Detention Centru, a kada je plaćena jamčevina, pušten je u nedjelju popodne.

image

Emily Osment, Mitchel Musso, Miley Cyrus u "Hannah Montana"

Walt Disney Co. Collection/Everett/Profimedia/Walt Disney Co. Collection/everett/profimedia

Musso je, inače, najpoznatiji po ulozi Olivera Okena u „Hannnah Montana” u kojoj je glumio pet godina sve do 2011. Glumio je u 90 epizoda ove poznate serije, prema njegovu IMDb profilu, a pojavio se u još nekoliko serija, uključujući Disneyjevu „Par of Kings”. Ovaj bivši dječji glumac rođen je u Garlandu u predgrađu Dallasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 16:58