OBJAVI I FOTKU

Poznati chef Gordon Ramsay (57) i supruga Tana (49) iznenadili objavom: Dobili su šesto dijete!

Malenog Jessea Jamesa Ramsaya, koji je pri porodu imao 3,4 kilograma, u rodilištu su pozdravile starije sestre i braća

Tana i Gordon Ramsey s novorođenim sinom Jesseom Jamesom

 Instagram

Obitelj jednog od najpoznatijih chefova na svijetu, jezičavog i energičnog Gordona Ramsaya, ima novog člana - Tana Ramsay je 11. studenog rodila njihovo šesto dijete, dječaka. Sretna vijest bila je iznenađenje mnogima. Iako su često pred očima javnosti i nikad nisu krili da bi voljeli imati još djece, 49-godišnja Tana i 57-godišnji Gordon, uspješno su zatajili da doista čekaju još jedno dijete.

- Kakav nevjerojatan rođendanski dar - napisao je chef koji je svoj rođendan proslavio 8. studenog. - Molim vas da poželite dobrodošlicu Jesseu Jamesu Ramsayju, 3,45 kilograma teškoj štruci. Još jedan zavežljaj radosti za Ramseyevu brigadu. Tri dečka, tri cure...Gotovo.

Zvijezda Hell‘s Kitchena i Masterchefa i njegova supruga osim prinove, imaju kćer Meghan (26), blizance Holly i Jacka (23), 22-godišnju Matildu ili Tilly te Oscara (4).

image

Tana Ramsay i Gordon Ramsay s kćeri Matildom Tilly Ramsay

Anthony Harvey/itv/Shutterstock Editorial/Profimedia/Anthony Harvey/itv/shutterstock Editorial/profimedia

Par je podijelio i fotografiju na kojoj Tana Ramsay drži bebu u zagrljaju u krevetu u rodilištu, a sretni tata mu daje poljubac u tjeme. Tana je podijelila i fotografiju prvog susreta njihovog četverogodišnjeg sina Oscara s novorođenim bratom.

- Iza nas je devet napetih mjeseci no uspjeli smo i blagoslovljeni smo ovim malenim zavežljajem - napisala je Tana - Ramsayevi su definitivno potpuni. Jesse James Ramsay, jako te volimo.

Par je odmah počeo dobivati čestitke, a među čestitarima su i mnoga poznata imena poput Hugha Jackmana, Victorije Beckham i Dannyja Treja.

Fotografije s bracom podijelile su i sestre Holly i Tilly Ramsay.

- Dobro došao na svijet Jesse James - napisala je Holly - Opet sam starija sestra i moje srce je prepuno radosti. @tanaramsay, ti si rock-zvijezda.

Tilly Ramsey također poželjela je bratu dobrodošlicu i napisala: "Presretna sam što imam još jednog sjajnog brata i što sam opet velika seka!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 21:57