ULAZAK U SVIJET SEKSA

Poznata pjevačica sve priznala: ‘Prvi put sam vodila ljubav s 20, bilo je prekrasno‘

‘Bila je to savršena prva veza. To je doista proširilo moj svijet i vidike jer on nije bio u mojoj industriji‘, ispričala je

Camila Cabello i Matthew Hussey

 Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Camila Cabello otkrila je da je izgubila nevinost dok je imala 20 godina, i to s bivšim dečkom Matthewom Husseyjem. Pjevačica hita "Havana" prisjetila se tijekom gostovanja u podcastu ‘Armchair Expert‘ trenutka kada je upoznala stručnjaka za spojeve na setu emisije "Today" 2018. godine.

image

Camila Cabello na ovogodišnjoj Met Gali

Doug Peters/pa Images/profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

- Bila sam vani gdje su imali TV sa scenarijima. Zapravo sam već slušala njegov podcast - rekla je, misleći na Husseyjev podcast "Love Life". Nadalje, 27-godišnja Camila rekla je da je prišla britanskom "life coachu" i priznala mu je da je velika obožavateljica.

- Otišli smo na večeru te večeri i to je bila moja prva veza, iako je bilo podosta kasno za moju prvu vezu. Imala sam 20 godina - nastavila je.

image

Camila Cabello i Matthew Hussey

Enra/backgrid Uk/profimedia/Enra/backgrid Uk/profimedia

Kada je voditelj Dax Shepard pitao je li pop zvijezda imala išta seksualnog iskustva prije romanse s Husseyem, ona je odgovorila negativno.

- Tada sam se prvi put seksala. Prvi put sam vodila ljubav s 20 ili 21... Bilo je doslovno vođenje ljubavi. Bilo je prekrasno - priznala je.

Kako piše Page Six, Cabello je ispričala kako je bio "stvarno sjajna osoba".

- Bila je to savršena prva veza. To je doista proširilo moj svijet i vidike jer on nije bio iz moje industrije - prepričala je.

Poznata pjevačica podijelila je da je njezin bivši sada u braku s Audrey Le Strat, s kojom se vjenčao u listopadu 2023. godine.

Podsjetimo, Hussey i Cabello prekinuli su u lipnju 2019., samo nekoliko dana prije nego što je objavljen njen veliki hit "Señorita" sa Shawnom Mendesom.

Sljedećeg mjeseca, viđeni su kako se drže za ruke u šetnji West Hollywoodom u Kaliforniji.

image

Camila Cabello i Shawn Mendes

Ngre/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Ngre/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, nisu potvrdili svoju romansu sve do listopada 2019. kada je Mendes otkrio da je službeno u vezi s Cabello od 4. srpnja, piše People. Bivši par kasnije je prekinuo vezu u studenom 2021., nakon dvije godine provedene zajedno.

image

Camila Cabello i Shawn Mendes

Ngre/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Ngre/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U travnju 2023. pjevačica je potaknula glasine o pomirenju jer su viđeni kako se ljube na Coachelli. Izvori su za Page Six rekli da nisu ponovno zajedno, ali "ostali su prijatelji zbog puno ljubavi i povijesti među njima". Nakon Cabellova prekida s Mendesom, hodala je s Austinom Kevitchom oko osam mjeseci prije nego što su se razišli u veljači 2023. godine. Posljednji put se pričalo da pjevačica "Shameless" izlazi s Drakeom jer su fotografirani na odmoru na otočju Turks i Caicos u prosincu 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 18:45