DRAMATIČNA PROMJENA

Poznata pjevačica izgubila 60 kilograma pa demantirala tračeve: ‘Ma kakav Ozempic, evo što je istina!‘

‘Svi misle da je to Ozempic – nije – to je nešto drugo...‘, objašnjavala je pjevačica, dodajući kako je počela slušati liječnika

Kelly Clarkson 

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica i voditeljica Kelly Clarkson priznala je da je koristila lijek za mršavljenje jer je imala pogoršanu krvnu sliku, prenosi Page Six. Iako je Clarkson demantirala da je koristila omiljeni lijek za mršavljenje slavnih, Ozempic, nije otkrila što je uzimala umjesto toga.

"Svi misle da je to Ozempic – nije – to je nešto drugo, ali to je nešto što pomaže u razgradnji šećera. Očito moje tijelo to ne radi kako treba", kazala je pa dodala kako se pribojavala posljedica zbog problema sa štitnjačom. Clarkson je potvrdila kako nije shvaćala koliki višak kilograma ima, sve dok nije počela polako gubiti na težini.

Iako pjevačica nije potvrdila koliko je kilograma izgubila, mediji su prenosili da je smršavjela 60 kilograma. Pjevačicu su u studenom 2023. prozivali da je koristila Ozempic za mršavljenje nakon što je na društvenim mrežama podijelila snimku svoje nove figure.

Clarkson je tada svoj novi izgled pripisala dijeti i tjelovježbi. "Smršavjela sam jer sam slušala liječnika - nekoliko godina nisam", kazala je i otkrila kako joj je, prije nego što je smršavjela, dijagnosticiran preddijabetes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 14:07