MUČNA ISPOVIJEST

Poznata glumica otkrila užas koji joj se dogodio tijekom seksa: ‘Onesvijestila sam se i probudila u bolnici‘

Kelly Ripa objasnila je i kako je taj događaj imao velik utjecaj na njen daljnji seksualni život, jer stalno strahuje da se ne ponovi

Kelly Ripa sa suprugom Markom Consuelosom

 Arturo Holmes/Getty Images Via Afp

Američka glumica i televizijska voditeljica Kelly Ripa uvijek je bila nevjerojatno, katkad i urnebesno otvorena dok priča o svom seksualnom životu, no u svojoj najnovijoj knjizi otkrila je zastrašujuću situaciju koja joj se dogodio tijekom seksa sa suprugom Markom Consuelosom.

U svojim memoarima "Live Wire: Long-Winded Short Stories" pojasnila je da je do svega došlo šest mjeseci nakon što im se 1998. rodilo prvo dijete. Suprug i ona bili su usred bračnog klinča kada se onesvijestila. Bio je to zastrašujuć trenutak, naročito za njezinog supruga, napisala je.

Iduće joj je sjećanje buđenje u bolničkom krevetu. Liječnici su joj, netom probuđenoj, objašnjavali kako nije posve jasno zašto se onesvijestila, no da su pregledom ustanovili kako ima dvije ciste na jajnicima, piše Little Things.

- Pogled mi je šarao s monitora, na kojem su prikazani moji jajnici, i supruga koji me gledao, sretan što je ipak sve donekle u redu - napisala je.

Rekla je kako je događaj ostavio posljedica na nju.

- Seks mi i danas katkad može biti traumatičan. Mark ne mora brinuti ni u čemu, on nakon seksa može gledati film, ispijati sok i jesti grickalice, a ja znam ležati na leđima i razmišljati kada će mi ove dvije ciste puknuti i hoću li opet morati u bolnicu - otkrila je.

No, Kelly je ipak cijeloj priči dala i pozitivan ton. Kaže kako joj je, zapravo, bilo najgore vidjeti u što ju je suprug odjenuo prije dolaska hitne pomoći.

- Pogledala sam se i vidjela da nosim bodi u stilu osamdesetih, prevelike hlače i Manolo Blahnik "j..i me" štikle. Obukao me kao jeftinu prostitutku. S druge strane, možda je to bio najbolji kostim koji sam mogla nositi dok sam bila rastegnuta na ginekološkom stolu. Mislima sam da sanjam, nisam vjerovala da mi se događa nešto ovako bizarno, mislila sam da imam noćnu moru - smije se glumica dodajući kako se divi Marku koji podržava njeno otvoreno pisanje o njihovom seksualnom životu.

- Mislim da mi dopušta dijeljenje tih intimnih trenutaka jer ga to iskreno zabavlja. Uostalom, mislim da ne bismo bili toliko dugo zajedno da me ne smatra zabavnom.

Little Things dodaje kako Kelly i Mark imaju uistinu nevjerojatan i skladan te humorom začinjen odnos, a u braku su već 26 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:14