NOVA KAMPANJA

Povratak Viktorinijih anđelica: Četiri velika imena opet poziraju u donjem rublju, prizor je to koji se ne zaboravlja

Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima i Candice Swanepoel ponovno su modeli Victoria‘s Secreta

Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima i Candice Swanepoel

 Profimedia/

Victoria‘s Secret vratio je neke od svojih najpoznatijih modela prilikom najave nove kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret uključujući Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adrianu Limu i Candice Swanepoel.

Ove četiri anđelice bile su poznate prije nego što je tvrtka doživjela veliki rebranding 2020. nakon mnogo kontroverzi.

Lima se ponovno ove godine pridružila Victoria‘s Secretu za kampanju parfema nakon što se službeno povukla iz tvrtke 2018., a Bündchen i Campbell nisu hodale pistom u ime tog brenda još od 2005. Swanepoel je pak najdulje bila u VS-u te je ostala anđelica sve do 2019. godine.

Modeli Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Paloma Elsesser, Sui He i Adut Akech također poziraju u novoj kampanji noseći kolekciju koja izlazi u četvrtak, a za sada je dostupna članovima programa vjernosti. Seksi fotografije modela za kampanju snimio je fotograf Mikael Jansson.

Brand tvrdi da grudnjaci iz kolekcije „sadrže prvu tehnologiju podizanja i oblikovanja koja je prilagođena kako bi podržala prirodni oblik” i uključuju zamjenjive naramenice s prepoznatljivim uzorkom čipke koji se ne vidi ispod odjeće.

Kolekcija donosi zanimljive nijanse kao što je ružičasta i tamnozelena, ali postoje i klasične neutralne nijanse.

Victoria‘s Secret najavio je kako će odabrani talenti iz kampanje šetati u Victoria’s Secret World Tour u rekonstruiranoj modnoj reviji koja će biti dostupna na Amazon Primeu od 26. rujna. Radi se o dijelom modnoj reviji, a dijelom dokumentarcu koji će uključivati nastup Doje Cat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:28