KRITIČNA ČELJUST

Pojavljivanje Zaca Efrona na TV-u zapanjilo javnost: ‘Što se događa s njim, pa sav je natečen‘

Svi su se počeli pitati je li Efron odlučio otići pod kirurški nož ili je prošao neku drugu estetsku intervenciju poput filera...
Zac Efron, prije i sada
 Gabriel Bouys/Afp, Facebook (kolaž)

Internet zajednica se posljednjih dana dobro zabavlja na račun megazvijezde Zaca Efrona. Naime, nakon što se pojavio u specijalnom programu povodom Dana planeta Zemlje u organizaciji slavnog znanstvenika i TV-voditelja Billa Nyea kojim je, uz Justina Biebera, Stevea Aokija i mnoge druge zvijezde promovirao zaštitu jedinog nam doma, glumčev izgled izazvao je brojna pitanja.

image
Polygram Filmed Entertainment/st

Svi su se počeli pitati je li Efron odlučio otići pod kirurški nož ili je prošao neku drugu estetsku intervenciju poput filera kada odjednom ima vrlo četvrtastu donju čeljust i punije usne nego prije. U stvari, Efron izgleda kao da je natekao od uboda kakve pčele, a promjena je toliko vidljiva da nema šanse da plavooki ljepotan koji je u protekle tri godine izrazito nabildan, nije posjetio neku ordinaciju.

image
Facebook

- Što je, dovraga, Zac Efron napravio svojoj čeljusti? - pitaju se korisnici na Twitteru i dijele fotografije na kojima "natečenog Zacka" uspoređuju s Davidom Hasselhoffom (s kojim je glumio u filmu "Baywatch") ili izražavaju bojazan da je glumac krenuo stopama Mickeya Rourkea koji se unakazio plastičnim operacijama. Ima i komentara da je Zac nestao a producenti Nyeova showa nisu imali dovoljno velik budžet za adekvatnu zamjenu, pa do toga da zasigurno želi ulogu Shreka u igranoj verziji tog animiranog hita. Fanovi ne žele vjerovati da je to Zack, jer kažu, ne liči na sebe...

image
Facebook

Efron je, inače, poznat po svojem iznimno strogom režimu vježbanja i prehrane i savršenim mišićima, no iako je nakon "Baywatcha" tvrdio da nikad više ne namjerava prolaziti toliko naporne treninge i da je to besmisleno, čak i nebitno, to je opovrgao djelima krajem prošle godine. Tada su iz Australije, gdje Efron trenutno živi i gdje je snimao film "Gold", stigle fotografije glumca koji je nabildaniji no ikad, a već je tada poneki trol komentirao kako je glumac opsjednut izgledom.

image
Gabriel Bouys

Promjene na njegovu licu plaši Efronove fanove i zato što glumac ima samo 33 godine, pa se pitaju na što bi sve bio spreman, ako je već sada krenuo s filerima, botoksom ili, još gore, operacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:16