I DALJE ZALJUBLJENI

Pojavili su se modno usklađeni i nasmijani: Brad Pitt nije se odvajao od svoje 26 godina mlađe Ines

Brad i Ines nedavno su privukli pozornost u Veneciji, a sad su se zajedno pojavili na jednom eventu u Malibuu

Brad Pitt i Ines de Ramon 

 Fabio Frustaci/zuma Press/profimedia

Glumac Brad Pitt (60) i njegova djevojka Ines de Ramon (31) privukli su pozornost na dobrotvornom događaju u Malibuu. Par je prisustvovao EBMRF-ovom događaju Rock4EB na kojem su se prikupljala sredstva za istraživanje i pronalaženje lijeka za rijetko stanje kože - buloznu epidermolizu.

Brad i Ines su za ovu prigodu uskladili svoje outfite. Glumac je nosio bijelu košulju i bež hlače sa žutim kariranim uzorkom. Njegova je djevojka odjenula bijelu majicu s tankim naramenicama i bež hlače.

Par je pozirao zagrljeno, a sudeći prema osmijesima na njihovim licima, lijepo su se proveli.

Brad je na događaju pozirao i s glumicom Courteney Cox s kojom je glumio u seriji "Prijatelji".

Inače, Pitt i Ramon su u vezi već dvije godine, a istu drže u privatnosti. Međutim, u posljednje su se vrijeme počeli često zajedno pojavljivati u javnosti. Tako su početkom rujna bili zajedno na filmskom festivalu u Veneciji gdje su prisustvovali premijeri filma "Wolfs" u kojem Brad glumi uz kolegu Georgea Clooneyja.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

/Rocco Spaziani/upi/profimedia

Koliko drže do svoje privatnosti pokazuje i to da je Ines zabranila svojim prijateljima, obitelji i poslovnim kolegama da pričaju o njezinoj vezi te su morali potpisati i ugovor o povjerljivosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:06