ODVAŽNA KOMBINACIJA

Pojavila se u prozirnoj haljini optočenoj kristalima i sve opčinila, no nekoć nije ovako izgledala...

Indya je podijelila ranije svoje iskustvo kako je napustila dom s 14 godina jer su njezini rodili bili transfobni

Indya Moore

 Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Model Indya Moore (28) došla je na otvorenje nove prodavaonice Swarovski na Petoj aveniji u New Yorku u odjevnoj kombinaciji koja je privlačila poglede. Nosila je svečanu prozirnu haljinu koja je bila ukrašena s puno nakita Swarovski. Zagrnula se bijelim čupavim ogrtačem. Kosu je podigla u punđu i time naglasila velike naušnice koje je nosila. Ova cjelokupna odvažna odjevna kombinacija djelovala je savršeno usklađeno.

image

Indya Moore

Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Indya je transrodna i non binarna osoba te koristi zamjenice oni i ona, a najpoznatija je po svojoj transrodnoj ulozi Angel Evangeliste u „Pose“ gdje je glumila manekenku i seksualnu radnicu.

Govorila je za Porter magazin o seriji i tome kako se poklapa s njezinim iskustvom iz djetinjstva.

„Mislim da naše društvo umanjuje razinu traume koju transrodne osobe doživljavaju kao djeca…“, rekla je i dodala kako joj je „Pose“ pomogla da se osjeća povezano sa svojim unutarnjim djetetom.

image

Indya Moore

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Indya je podijelila ranije svoje iskustvo kako je napustila dom s 14 godina jer su njezini rodili bili transfobni i otišla je u udomiteljsku skrb. Govorila je i tome kako je bila u trgovini ljudima za seksualno iskorištavanje godinu dana jer joj je netko obećao da će joj dati novac da plati hormonske lijekove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:06