NA STUPU SRAMA

Pogledajte kako na novoj slici izgleda noga Khloe Kardashian: ‘Jel‘ moguće da si je ovo napravila?‘

Fanovi je prozivaju zbog mogućeg pomirenja s nevjernim bivšim i zbog nove tragikomedije s obradom fotografija

Khloe Kardashian odjenula je srebrnu haljinicu na rođendan prijateljice

 Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Khloe Kardashian (38) opet je meta poprilično nemilosrdnih komentara, nakon što su na Instagram profilu te članice najpoznatijeg reality klana na svijetu, otkrili novi neuspješan pokušaj obrade fotografija. Khloe, inače, na toj platformi ima 297 milijuna pratitelja.

Netko tko očigledno nije baš upućen u finese fotošopiranja zaigrao se s fotografijama, pa je u pokušaju da Khloe stanji noge tj. bedra i oduzme koji centimetar struka napravio niz pogrešaka. Oštrookim kritičarima pažnju nije odvukla ni sićušna srebrna haljina koja je dio kolekcije njezine sestre Kim za Dolce i Gabbanu i koju sa strane na okupu drži samo srebrna vezica. Pogreške nisu zamaskirali ni bijelo obojeni nokti nalik na kandže, ni svjetlucave srebrne sandale Toma Forda ni nagađanja da ispod srebrne minice takvog kroja zasigurno ne nosi gaćice. Tako odjevena bila je prije nekoliko dana na rođendanskoj proslavi svojih prijateljica Malike Haqq i Khadijah Shaye Haqq.

Uz to, na društvenim mrežama Khloe ne prestaju zasipali negativnim komentarima zbog bivšeg dečka i oca njezino dvoje djece, košarkaša Tristana Thompsona, serijskog preljubnika kojeg fanovi ne mogu smisliti. Njih su dvoje bili zajedno na spomenutom rođendanskom tulumu, a onda ga je u čestici za njegov 32.- rođendan obasula komplimentima: te je sjajan otac, prekrasan brat, prijatelj... Fanovi se boje da će se njih dvoje opet pomiriti, da će je opet prevariti i da će ona patiti. Na ta pitanja, ona ne odgovara.

Na ona o haljini i fotošopu, pak, reagirala je tako da je fotografiju na kojoj njezina noga izgleda čudno savijena, maknula s Instagrama. Onu na kojoj se vidi nešto suptilnija intervencija na struku, ipak je ostavila.

"Pokaži nam neuređivane fotografije!", zahtijevao je jedan pratitelj od Khloe dan dok je drugi sarkastično komentirao: "Samo obriši treću i sve ćemo zaboraviti".

"Čovječe, pa tko tako loše fotošopira fotografije?!" - pitao se još jedan pratitelj, dok su drugi raspravljali o temi "Ima li tu još imalo prirodne ljepote?".

Kardashiankama se svako malo dogodi neki ovakav promašaj. Iako bi čovjek rekao da te superbogatašice mogu zaposliti najbolje ljude za svaku potrebu, pa i uređivanje foto i video materijala, one to ne čine. Što se same Khloe tiče, njezin najveći gaf do sada dogodio se 2020 godine. Tada je čeprkala po aplikaciju Facetune i valjda prezadovoljna rezultatom objavila fotografiju na kojoj uopće nije nalikovala na sebe, a izgledala je kao da ju je nacrtala umjetna inteligencija. Od friškijih, nedavno je bila na naslovnici jednog magazina, a zbog silnih intervencija - šminkerskih i računalnih, mnogi su pomislili da se radi o Taylor Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:12