LANA DEL REY

Podivljala na obožavateljicu zbog lažne vijesti da je glasala za Trumpa: ‘J**i se, ku**o!‘

Slavna pjevačica svojedobno je čak pokušala baciti vještičje čini na Donalda Trumpa ne bi li ga tako spriječila da osvoji mandat
Lana Del Rey 
 Jewel SAMAD/AFP

Dok Amerika, ali i ostatak svijeta, napeto iščekuju rezultate predsjedničkih izbora u SAD-u, na društvenim mrežama odvija se prava mala drama usred koje se našla slavna pjevačica Lana Del Rey. Naime, jedna njezina obožavateljica na Twitteru je objavila kako je vlasnica megahitova "Summertime Sadness" i "Video Games" glasala za Donalda Trumpa (iako je Lana nebrojeno puta izjavila da bezrezervno podupire Joea Bidena), a spomenuta lažna vijest glazbenicu je potpuno izbacila iz takta.

- Samo znam da je Elizabeth glasala za Trumpa... Voljela bih dobiti uvid u njezin listić... Nešto mi tu ne odgovara - napisala je obožavateljica pjevačice pravoga imena Elizabeth Woolridge Grant.

Del Rey su njezine tvrdnje strašno uznemirile pa joj je ekspresno odgovorila riječima: "J**i se!".

- Lana mi je upravo poručila da se je**m, meni koja je imam tetoviranu na ruci... Dobro onda - čudila se obožavateljica, a pjevačica joj je i na to odbrusila: "Pa pročitaj što si napisala, ku**o".

Inače, slavna glazbenica nikad se nije ustručavala otvoreno reći što misli o Trumpovu predsjedništvu, a svojedobno je priznala kako je čak pokušala baciti vještičje čini na njega ne bi li ga tako spriječila da osvoji mandat.

- Da, napravila sam to, zašto ne bih? Slušajte, i inače radim puno sr**a - rekla je u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:10