STROGI REŽIM

Pljušte pohvale zbog vitke figure Jelene Đoković, evo kako ju održava: ‘Izbjegavam jesti samo jednu stvar‘

Jelena je privukla pozornost na OI gdje je bodrila svog supruga Novaka. Svi su primijetili njezinu figuru u elegantnim outfitima

Jelena Đoković

 Afp/

Srpski tenisač Novak Đoković nedavno je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a taj poseban trenutak je iz prvih redova tribina pratila njegova supruga Jelena. Osim toga što su svi pratili njezine reakcije na igru tenisača, brojni su komentirali i njezinu vitku liniju.

Jelena svoju figuru često pokazuje u elegantnim modnim kombinacijama koje naglašavaju njezin vitki struk ili duge noge. Ponekad zna podijeliti i fotke u bikiniju, a na kojima se mogu primijetiti njezini isklesani mišići.

Za njezinu je figuru zaslužna pravilna prehrana i redovito vježbanje. Ranije je Đoković otkrila da je vegan te da izbjegava šećer. Jelena je veganka još od studentskih dana, kako je pisao Kurir.

"Počela sam razmišljati kako preživjeti tri godine jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke", rekla je Jelena jednom prilikom. Dodala je i da je oduvijek voljela jesti meso i još uvijek voli meso, ali ga ne jede.

"Dobro se osjećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako živjeti ovaj život budna, s energijom, zdrava", ispričala je, a onda otkrila što jede kao vegan.

"Moja prehrana je 70 posto sirova hrana, a 30 posto skuhana. Najčešće jedem juhu, bezglutensku tjesteninu, kvinoju, rižu… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organiziram oko obroka i sretna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši se režimi prehrane tek malo razlikuju‘‘, rekla je.

Osim što svakodnevno pazi što jede, Jelena redovito ide u teretanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 11:23