Zvijezda Nickelodeona

Pljušte optužbe sa svih strana: ‘Jonah Hill pribio me za vrata i pokušao poljubiti. Bilo mi je tada samo 16 godina‘

Slavni glumac je odbacio optužbe osam godina mlađe kolegice i nazvao ih potpunom izmišljotinom

Alexa Nikolas

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zvijezda Nickelodeona Alexa Nikolas tvrdi da ju je Jonah Hill poljubio bez njezina pristanka kada je imala samo 16 godina, ali glumac odlučno negira njezine tvrdnje. Naime, 31-godišnja Nikolas u subotu je putem Twittera objavila da je svojedobno bila na holivudskoj zabavi koju je organizirao Justin Long te da joj je zvijezda "21 Jump Streeta" prišla i ponudila je cigaretom. Nikolas tvrdi da ju je on napao kad su izašli van zapaliti.

image

Jonah Hill i Lauren London u ‘You People‘

Khalabo Ink Society - Netflix - Album/Album/Profimedia/Khalabo Ink Society - Netflix - Album/album/profimedia

"Jonah Hill mi nije pružio cigaretu što mi se činilo čudnim, a onda sam ga, dok smo se vraćali prema vratima, zamolila za nju, a on nije ništa rekao, već me tresnuo u vrata i gurnuo mi jezik u grlo. Bila sam toliko užasnuta da sam ga gurnula od sebe i utrčala unutra.", ispričala je glumica. Međutim, Hill je preko svojih odvjetnika uzvratio za Page Six da je Nikolasina priča potpuna izmišljotina. Nikolas im je pak rekla kako je bila prestravljena zbog cijelog događaja.

image

Jonah Hill

Clemens Niehaus/Imago Stock&people/Profimedia/Clemens Niehaus/imago Stock&people/profimedia

"Bila sam dijete pa sam očito osjećala strah i ljutnju. Nažalost, ovo nije bio prvi put da sam bila napadnuta ili objektivizirana kao dijete", kazala je. U zasebnom tweetu otkrila je kako je imala 16, a Hill 24 godine kada se navodni incident dogodio.

"Bila sam opijena njihovim alkoholom i ništa od toga mi nije pomoglo poslije pri donošenju odluke. Usput, ovo je bilo prije Ubera i Lyfta, a ja još nisam vozila", rekla je dodajući kako su danas 39-godišnji Hill, kao i svi ostali na zabavi bili svjesni da je ona u to vrijeme bila samo tinejdžerica, baš kao i njezine prijateljice. Prema njezinim tvrdnjama upravo zato su potajice išli tamo kako mediji ne bi doznali za to. Nikolas dodaje da su se uzvanici po dolasku na party navodno cijelu noć šalili na račun njihove mladosti. Jedan od tweetova uputila je i glumcu Justinu Longu (45) zaključivši kako je zanimljivo što u "Barbarinu" glumi predatora.

image

Justin Long i Kate Bosworth

Kay Blake/Zuma Press/Profimedia/Kay Blake/zuma Press/profimedia

"Mora da je bilo čudno glumiti neke od svojih prijatelja", poručila mu je. Longovi predstavnici kazali su za Page Six kako je ovo prvi put da je Justin čuo za ovu situaciju koja se navodno dogodila prije gotovo dva desetljeća.

"Iako Justin suosjeća sa svim žrtvama bilo kakvog zlostavljanja, jednostavna je činjenica da on nema saznanja o tome što se dogodilo ili nije u vezi s gospođom Nikolas." Nikolas koja je postala otvorena aktivistica protiv navodnih seksualnih predatora i nedoličnog ponašanja prema djeci glumcima kaže da je odlučila da neće podnijeti optužnicu zbog Hillovog navodnog napada jer se sve zbilo 2008. ili 2009., a njezina mama nije ni znala da je bila na zabavi.

image

Jonah Hill i bivša djevojka Sarah Brady

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Mislim da se kultura nije puno promijenila, iskreno. Zato sam pokrenula grupu Eat Predators. Vrijeme je za odgovornost. Snaga preživjelima.", istaknula je. Inače, glumica je 2021. tužila svog bivšeg supruga Michaela Milosha za kojeg se udala s 19 godina, tvrdeći da ju je navodno seksualno napastvovao, zlostavljao i manipulirao s njom kada je bila maloljetna. Međutim, kasnije je povukla tužbu, ali je rekla da je planira ponovno podnijeti kasnije. Glumica je također u subotu putem Twittera kazala kako je podijelila svoje navodno iskustvo s Hillom jer smatra vrijednim divljenja istup njegove bivše djevojke Sarah Brady koja tvrdi da ju je glumac emocionalno zlostavljao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:51