UHIĆENA JE

Pljačkašica provalila u glumčevu vilu: ‘Našli smo je kako trpa božićne darove u vrećicu i igra se na njegovu iPadu‘

Shanice Aviles već je otprije tražena zbog provala, a do sada je uhićena 26 puta

Shanice Aviles i Robert De Niro

 Profimedia

Legendarni holivudski glumac, 79-godišnji Robert De Niro kratko je komentirao krađu koja se nedavno dogodila u njegovu domu u New Yorku.

image

Robert De Niro

Roy Rochlin/Getty Images/Profimedia/Roy Rochlin/getty Images/profimedia

Naime, 30-godišnja serijska provalnica Shanice Aviles uhvaćena je u pokušaju krađe darova ispod njegove božićne jelke. De Niro je u kućnom ogrtaču dotrčao dolje kada su policajci već uhitili Aviles, a kasnije je, odgovarajući na pitanja novinara ispred svoje kuće, kratko odgovorio da je ‘dobro’.

Osumnjičenica je u jednom trenutku viknula novinarima: ‘Nisam otišla u kuću Roberta De Nira’ te dodala: ‘Nikoga nisam ubila!’.

image

Shanice Aviles

Luiz C. Ribeiro/Newscom/Profimedia/Luiz C. Ribeiro/newscom/profimedia

Aviles je optužena da je provalila u glumčevu luksuznu vilu, a kada su policajci stigli, zatekli su je kako pokušava staviti darove u vrećicu te se igrala na njegovu iPadu.

Ona je policiji poznata od ranije zbog mnoštva provala, a do sada je bila uhićena 26 puta, od toga 15 puta samo ove godine.

Za Aviles je bila čak raspisana tjeralica nakon što se nije pojavila na rehabilitaciji zbog konzumiranja droga. Odlazak na liječenje odredio joj je sudac.

Poznati glumac je u trenutku provale spavao na katu kuće, no probudili su ga zvukovi. U kućnom je ogrtaču sišao u prizemlje kuće, no ona je tada već bila uhićena. Glumčeva 11-godišnja kći također je bila u kući u to vrijeme te je spavala u sobi.

image

Robert De Niro

Eric Kowalsky/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Eric Kowalsky/mega/the Mega Agency/profimedia

Izvori iz policije izjavili su kako ne smatraju da je Aviles unaprijed znala da ulazi u glumčev dom. De Nirov glasnogovornik, Stan Rosenfield, kratko je izjavio da glumac neće komentirati pljačku.

- U ovom trenutku ne dajemo nikakve izjave o pljački koja se dogodila u privremeno unajmljenom domu Roberta De Nira, rekao je.

Filmska zvijezda, naime, unajmljuje kuću za 69 tisuća dolara mjesečno, odnosno 489 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:13