NISU REAGIRALI

Plesačica progovorila o traumatičnom iskustvu: ‘Bivši me bičevao remenom dok su njegovi roditelji to gledali‘

Burke je također imala problema s alkoholom, a shvatila je da želi prestati piti na proslavi zaruka s glumcem Matthewom Lawrenceom

Cheryl Burke

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Američka plesačica Cheryl Burke tvrdi da ju je bivši dečko jednom bičevao remenom pred svojim roditeljima koji nisu ništa poduzeli.

Profesionalna plesačica, najpoznatija po sudjelovanju u natjecateljskom showu ‘Dancing with the Stars’, detaljno je opisala navodni incident u emisiji ‘Red Table Talk’.

Burke, voditeljica i glumica Jada Pinkett-Smith te glumičina majka Adrienne Banfield-Norris razgovarale su uz prisutnog psihologa o traumatskim iskustvima.

- U srednjoj školi, nikada neću zaboraviti to, osoba s kojom sam bila četiri godine bičevala me remenom, otkrila je 38-godišnja plesačica.

- Imala sam modrice po nogama. Sjećam se da su njegovi roditelji to gledali i nisu ništa učinili, dodala je i istaknula kako nije bila riječ o udaranju, već doslovno bičevanju.

Plesačica je u kolovozu ove godine proslavila četiri godine otkako je trijezna, i to šest mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod od glumca Matthewa Lawrencea.

image

Matthew Lawrence i Cheryl Burke

Chris Delmas/Afp

- Otac mi je preminuo u ožujku 2018., a bio je alkoholičar, podijelila je u epizodi podcasta ‘LadyGang‘ iz rujna 2020.

- Tako da sam mogla ili potpuno propasti i prijaviti se na rehabilitaciju ili naglo prekinuti tu ovisnost, dodala je.

Rekla je da je shvatila da želi prestati piti na proslavi zaruka s Lawrenceom u svibnju 2018. Burke se odlučila razvesti nakon nepune tri godine, a tu je vijest objavila na svom Instagramu u veljači ove godine.

- Ne postoji baš jednostavan način da objavim da moj brak završava. Hvala vam svima na svim lijepim riječima i podršci koju ste mi pružili. Volim vas sve, napisala je.

Putem svog podcasta ‘Burke in the Game‘, plesačica je objasnila svojim slušateljima kako se nekada osjećala ‘pomalo usamljeno‘ te da joj nije bilo lako upoznavati nove ljude. U međuvremenu, Lawrence je viđen s pjevačicom Chilli iz grupe TCL na Havajima u kolovozu, no glumčev glasnogovornik inzistirao je na tome da su oni samo prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:08