JESI LI TO TI, BIANCA?

Plave kose, bez grudnjaka i u oskudnoj odjeći: Kim Kardashian prošetala kao kopija nove žene svog bivšeg supruga

43-godišnja zvijezda pojavila se u crnom kompletu golih leđa svoje omiljene modne kuće Balenciaga, a mnoge je podsjetila na Biancu

Kim Kardashian i Bianca Censori

 Profimedia/

Reality zvijezda Kim Kardashian viđena je na ulicama Los Angelesa tijekom vikenda, a pritom su neki morali zastati i pogledati dvaput jer je izgledala kao kopija nove supruge svog bivšeg Kanyea Westa.

43-godišnja reality zvijezda pojavila se u crnom kompletu golih leđa svoje omiljene modne kuće Balenciaga dok je šetala gradskom četvrti Woodland Hills, a mnoge je ovo izdanje podsjetilo na Biancu Censori i njezinu odjeću od prije gotovo godinu dana.

image

Kim Kardashian

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kim je tijekom vikenda pokazala i novu frizuru pa je tako sada plavuša, a u ovom je odvažnom kompletu ‘prošetala‘ i svoje raskošne obline koje su joj donijele veliku popularnost. U crnim tajicama i crnom dugom topu golih leđa koji podsjeća na pelerinu hodala je prema svom automobilu, a mnogima se činilo kao da ponovno vide Biancu iz lipnja 2023.

image

Bianca Censori

Spot/Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot/stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, Kim se nedavno vratila iz Washingtona, gdje se 25. travnja sastala s potpredsjednicom Kamalom Harris kako bi razgovarale o reformi kaznenog pravosuđa.

Predsjednik Joe Biden nedavno je ponudio pomilovanje za 16 osoba koje su zatvorene zbog nenasilnih zločina vezanih uz drogu. Godine 2018. Kim Kardashian također se sastala s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom kako bi zatražila ublažavanje kazne za Alice Marie Johnson, koja je odslužila 21 godinu za nenasilno kazneno djelo vezano uz drogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:06