U 97. GODINI ŽIVOTA

Pjevačka diva dirljivo se oprostila od svoje majke: ‘Mame više nema‘

Cher je već ranije govorila o zdravlju svoje majke kada je rekla magazinu People da se stalno testira na covid-19

Cher i njena majka Georgia Holt

 Nj/Backgrid Uk/Profimedia/Nj/backgrid Uk/profimedia

- Mame više nema - napisala je pjevačica Cher na Twitteru i svijetu obznanila da je umrla 96-godišnja Georgia Holt, piše People.

Tužnu je vijest Cher objavila čak tri mjeseca nakon što je na društvenim mrežama otkrila da je njezina majka hospitalizirana zbog upale pluća.

image
Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

- Oprostite što me nije bilo. Mama je bila bolesna. Upravo je izašla iz bolnice. Imala je upalu pluća - napisala je tada Cher, dodavši u sljedećem tweetu da joj "postaje bolje".

Cher je već ranije govorila o zdravlju svoje majke kada je rekla magazinu People da se stalno testira na covid-19. Dodala je i da je pokušavala biti "vrlo oprezna" tijekom sezone blagdana 2020. godine.

- Nosimo maske, a ni nema nas puno. Tu su moja sestra, moj šogor, moja mama, moja pomoćnica i držimo se daleko jedni od drugih - objašnjavala je tada Cher.

- I ja moram biti oprezna jer imam astmu... Imam razne zdravstvene probleme - prepričala je.

image
Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

Holt, ujedno glumica, model i pjevačica, rođena je u Arkansasu 1926. kao kći 13-godišnje Lynde Inez Gulley i 21-godišnjeg Roya Malloya Croucha.

Nakon što je dobila uloge na filmu i televiziji preselila se u Los Angeles, glumila je u "Watch the Birdie" i "I Love Lucy". Također se pojavila u ‘The Mike Douglas Showu‘ i ‘The Merv Griffin Showu‘ 1979. i 1980., a izdala je i svoj debitantski album ‘Honky Tonk Woman‘ 2013., koji je snimila osamdesetih, piše People.

image

Georgia Holt

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

Još 2013. godine, oko perioda izlaska Lifetimeova jednosatnog specijala "Dear Mom, Love Cher", glazbenica je pričala o lekcijama koje je naučila od Holt tijekom svoga života, posebno dok je odrastala s njom i sestrom Georganne LaPiere Bartylak u dolini San Fernanda.

Dokumentarac je ispričao Holtinu kroz priče nje same i njezinih brojnih rođaka, uključujući Cher i Bartylak, kao i unuke Chaza Bona i Elijaha Blue Allmana.

image

Cher, Georgia Holt i Georganne LaPiere

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

- Meni i mojoj sestri nikad nije davala savjete jer je, iskreno, znala da ih nikada nećemo prihvatiti - rekla je Cher o svojoj majci.

- Umjesto toga, učila nas je o životu dok smo slušale kako govori o stvarima koje je učinila krivo i stvarima koje je učinila ispravno - dodala je Cher.

Kada je Cher bila dijete, rekla je da se sjeća da su njezina majka i njezine prijateljice bile "tako lijepe", a da je sama Holt bila "nevjerojatno obučena". Cher je dodala i da je njezina majka uvijek naglašavalal koliko je važno da ste sigurni u to da je osoba s kojom ste u vezi osoba koju volite. Holt se, inače, šest puta udavala i razvodila, ali njezina kći tvrdi da bi se ‘vjerojatno udala samo jednom‘ da je odrasla u nekom drugom vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:48