PRIZNALA AFERU

Pjevačica prvi put potvrdila da je Donald Trump Jr. s njom varao suprugu: ‘Imali smo strastvenu vezu, ali punu ljubavi‘

Kazala je da je njihova veza počela 2011., a završila u trenu kad je Don Jr. odlučio ‘biti predsjednikov sin‘

Aubrey O‘Day

 Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica Aubrey O‘Day opisala je Donalda Trumpa juniora kao svoju "srodnu dušu" u svom prvom intervjuu u kojem je progovorila o njihovoj aferi o kojoj se dugo nagađalo. U ekskluzivnom razgovoru za Page Six, 38-godišnja O‘Day kazala je da je njihova strastvena veza, ali i puna ljubavi, počela 2011., a završila u trenu kad je 44-godišnji Don Jr. odlučio "biti predsjednikov sin".

Pjevačica je dodala i kako je dosad izbjegavala pričati o njihovoj navodnoj romansi jer nije željela "umanjiti ono što su imali" ili "ga povrijediti".

"Volim ga. Volim, voljela sam, volim. Uvijek ću osjećati ljubav prema njemu. Ali uvidjela sam da je odabrao život koji je neautentičan - status, moć, što god to bilo. Tako sam razočarana onim što je postao", ispričala je pjevačica za najstarijeg sina bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, kojeg je upoznala dok je snimala petu sezonu reality serije "Celebrity Apprentice".

O‘Day je priznala i kako joj je bilo jako teško nositi se s prekidom, te da je imala osjećaj da mora "braniti osobu" koju je zvala svojom "srodnom dušom".

image

Sporne fotografije s Instagrama

Screenshot

"Kada kažem da je bio moja srodna duša, ne lažem. Ja sam jako iskrena osoba i zato neću govoriti da nisam ništa imala s njim ili da je smiješan. Ne, bio je baš poput mene, samoprozvani ‘borac za socijalnu pravdu‘. To sam doslovce bila od mladosti i uvijek sam bila izrazito empatična. Moje srce krvari i zalažem se za ljude koji nemaju pravo glasa. A kad ga imam ja, iskoristit ću ga što više mogu da poguram planove za ljude koji zaslužuju biti viđeni. I volio je sve te stvari na meni. A muškarac kojeg sada vidite vjerojatno ne bi", objašnjava pjevačica, dodajući kako je navodno bila u vezi s posve drugom osobom.

image

Donald Trump junior

Money Sharma/Afp

"On je službeno bio republikanac, ali u svemu ostalom nije. No, uvidjela sam kako se prodaje, a nikad ne bih voljela da on mene vidi kako se prodajem", naglasila je O‘Day napominjući kako sumnja da će ikad više biti u tako snažnoj vezi kakvu je navodno imala s Donom Jr. Isto tako, pjevačica tvrdi kako je bila vrlo bliska s bivšim odvjetnikom Donalda Trumpa, Michaelom Cohenom koji joj je govorio "što se događa s druge strane tijekom cijele veze, kao i kako su izgledali njihovi posljednji dani".

Naime, u vrijeme njihove navodne afere, Don Jr. bio je u braku s Vanessom Trump s kojom ima petero djece, ali pjevačica tvrdi da je namjeravao napustiti suprugu te kako je doznala da se žestoko borio za nju sve do trena kad je njegov otac postao predsjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:33