TAYLOR SWIFT

Pjevačica o svom filmskom iskustvu: ‘Imala sam sindrom uljeza, bojala sam se da će misliti da sam varalica‘

Opisivala je proces režiranja te otkrila kako se ubrzo počela miješati u sve faze izrade filma

Iz filma ”Miss Americana” o Taylor Switft

 Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia

Taylor Swift (32) otkriva da je imala imposter sindrom, odnosno sindrom uljeza ili fenomen varalice, dok je režirala 'All Too Well: The Short Film'. Iako je režirala niz glazbenih spotova pa čak i dokumentarni film, to je nije spriječilo da se ovako osjeća radeći na novom filmu. Riječ je o psihološkom obrascu u kojem osoba sumnja u svoje vještine, talente i/ili postignuća te joj se javlja strah od toga da će biti prozvana kao varalica. Tijekom panel rasprave na Tribeca Film Festivalu u New Yorku otkrila je mnoge detalje.

Opisivala je proces režiranja te otkrila kako se ubrzo počela miješati u sve faze izrade filma.

- Mislim da sam imala ovaj sindrom uljeza u glavi dok sam govorila tko će što raditi i što je čiji posao, opisivala je Taylor, a Mills, koji je režirao hvaljene filmove dodao je kako nije išao u školu da bi radio neke stvari. Na to se Taylor nasmijala i rekla da joj je puno lakše ako i on tako misli i to radi.

Sada kada iza sebe ima kratki film i niz glazbenih spotova, zainteresirala bi se za režiju dugometražnog filma.

- Bilo bi tako fantastično napisati i režirati film, mislim da ne bi bilo puno više posla. Bilo mi je ugodno snimati film s relativno malom ekipom s kojom sam se povezala, to su ljudi kojima vjerujem, rekla je Taylor i dodala da je to što je bila redateljica izvrsno iskustvo.

Iako nije puno govorila o nastanku filma 'All Too Well: The Short Film', rekla je publici što ju je inspiriralo da ga napravi.

- Željela sam snimiti film o živahnoj, znatiželjnoj mladoj ženi koja je izašla potpuno izvan svojih okvira, rekla je Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:32