NE-YO

Pjevačeva supruga traži razvod: ‘Slomljena sam i zgađena, dobio je dijete s drugom ženom‘

Mentalitet narcisa. Neću više lagati javnosti niti se pretvarati da je to nešto što nije, napisala je Crystal Renay na društvenoj mreži

Pjevač Ne-Yo

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/Afp/Profimedia

Ne-Yova supruga Crystal Renay podnijela je zahtjev za razvod od pjevača, navodeći kako je dobio dijete s drugom ženom usred prethodnih tužbi za nevjeru.

Renay je podnijela sudsku dokumentaciju u ponedjeljak i kao datum rastave navela 22. srpnja, a njihov brak nazvala je "nepovratno raskinutim bez nade za pomirenje".

Par se vjenčao 2016., a zatim razveo dvije godine kasnije prije ponovnoga vjenčanja u travnju 2022.

Manekenka i pjevač imaju troje djece; šestogodišnjega Shaffera, četverogodišnjega Romana te jednogodišnju Isabellu.

Pjevač, čije je pravo ime Shaffer Chimere Smith, također je otac 11-godišnje Madilyn i 10-godišnjega Masona, koje je dobio s bivšom partnericom Monyettom Shaw.

U svom zahtjevu od 1. kolovoza Renay je zatražila primarno fizičko skrbništvo nad djecom, kao i zajedničko zakonsko skrbništvo.

image

Crystal Renay i Ne-Yo

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia

Dan ranije optužila je pjevača za varanje u objavi na svom Instagram profilu, a vrijeme koje su proveli zajedno opisala je kao "osam godina laži i prijevare".

- Osam godina nesvjesnoga dijeljenja svojega života i muža s brojnim ženama koje mu nezaštićene prodaju svoja tijela... Sve do zadnje! - napisala je.

- Slomljena sam i zgađena. Tražiti od mene da ostanem i to prihvatim, to je apsolutno ludo. Mentalitet narcisa. Neću više lagati javnosti niti se pretvarati da je to nešto što nije - dodala je.

Renay je u sad već obrisanoj objavi na Instagramu dodala kako od pjevača, osim njezino "troje prekrasne djece", nije dobila "ništa drugo osim izgubljenih godina i boli".

Ne-Yo je putem Twittera odgovorio na optužbe svoje bivše partnerice te napisao kako je najbolje da privatno riješe svoje probleme.

- Za dobrobit naše djece, moja obitelj i ja ćemo rješavati naše izazove iza zatvorenih vrata - stoji u objavi.

- Osobnim stvarima nije namijenjeno da se o njima govori i secira ih se na javnim forumima. Samo vas molim da u ovom trenutku poštujete moju privatnost i privatnost moje obitelji - dodao je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:05