SVE JE SNIMLJENO

Pijanstvo i raskalašenost: U reprezentaciji nastao kaos zbog divljeg skandala djevojki nogometaša

Velške ljepotice očito žele maksimalno iskoristiti vrijeme provedeno u Katru, dok još mogu, jer njihovi se partneri brzo vraćaju doma

Djevojke nogometaša Walesa

 Screenshot/Twitter/

Unatoč porazu od Engleske i rezultata od 3:0 zbog kojeg su ispali sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, posljednjih dana itekako se priča o Walesu, prenosi Daily Mail.

image

Velške djevojke

Instagram/screenshot/

Naime, na prvom Mundijalu koji Wales igra nakon pune 64 godine, djevojke i obitelj nogometnih reprezentativaca Walesa organizirali su divlju zabavu koja je završila pijanstvom i kaosom, a naravno, sve je zabilježeno kamerama i podijeljeno na društvenim mrežama.

Slavilo se na otoku Nomos, a na snimci se vidi kako Annie Wilson, sestra Harryja Wilsona, pijana izvodi zvijezdu. Zaručnica Chrisa Mephama, Jodie Francis, snimljena je kako pije votku ravno iz boce. Na zabavi je bilo 19 ljepotica, među kojima i Rebecca Naylor, djevojka Dannyja Warda, zaručnica Matta Smitha, Emily, kao i djevojka Nicka Williamsa, Nicole Hagan.

image

Djevojke nogometašica iz Walesa

Instagram/screenshot/

Video prikazuje Annie Wilson, sestru nogometaša Harryja Wilsona, kako izvodi "zvijezdu" prije nego što se sruši na stolić, a sve je popraćeno smijehom. Velške ljepotice očito žele maksimalno iskoristiti vrijeme provedeno u Katru, dok još mogu, jer njihovi partneri se vrlo brzo vraćaju doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:55