KĆI SLAVNE HRVATICE

Petra Ecclestone po drugi puta uplovila u bračnu luku: Objavljeni prvi detalji raskošne londonske ceremonije

Ecclestone je gostima do zadnjeg trena odbijala reći gdje će se održati ceremonija jer se bojala da će ju njezin bivši suprug pokušati sabotirati

Petra Ecclestone i Sam Palmer

 Sam Palmer/Instagram

Šef jedne engleske tvrtke za zapošljavanje i bivši prodavač automobila Sam Palmer (34) potvrdio je da se vjenčao s 33-godišnjom britanskom manekenkom Petrom Ecclestone.

Palmer je vijest potvrdio objavom fotografije svog vjenčanog prstena na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- Ne mogu vjerovati da sam oženjen čovjek - napisao je Palmer uz fotografiju.

image

Sam Palmer

Vijest o svadbi dospjela je u javnost kada je Petrin otac i bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone za Daily Mail rekao da će se njegova kći ‘vjenčati ovoga vikenda negdje u Londonu‘.

Kako otkriva Daily Mail, Ecclestone se za Palmera udala na maloj romantičnoj ceremoniji u svom domu u londonskoj četvrti Chelsea vrijednom 170 milijuna funti. Vjenčanju su nazočili članovi obitelji Ecclestone te slavni prijatelji para.

Ceremonija je upriličena u uređenim vrtovima njezine vile, najveće u kraljevskoj općini Kensington i Chelsea, a uzvanici su novi bračni par dočekali pljeskom. Zavjete su izrekli uz pratnju gudačkog kvarteta.

image

Petra Ecclestone i Sam Palmer

Petrini prijatelji vjenčanje su opisali kao intimni, namjerni kontrast njezinu prethodnom vjenčanju vrijednom 12 milijuna funti s njezinim prvim suprugom Jamesom Stuntom u Italiji 2011.

Petrina sestra Tamara održala je emotivan govor i Petru nazvala svojom najboljom prijateljicom. Govor je začinila anegdotama iz djetinjstva koje su zabavile goste.

Njihov otac Bernie Ecclestone, koji je prošli tjedan saznao da će biti optužen za poreznu prevaru, nije primijećen kako ulazi na imanje, no prijatelji kažu da je bio prisutan.

Vjenčanju je prisustvovala i Petrina majka Slavica Ecclestone, a izvori kažu da se očekivao i dolazak slavne reality zvijezde Paris Hilton. Prisutni su bili i slavni nogometaš Cesc Fabregas te njegova supruga Daniella Seeman.

Nekoliko sati prije vjenčanja, Palmer je na svom Instagram profilu podijelio mnoštvo fotografija para i njihove djece. Petru je nazvao ‘apsolutnom ljubavi svoga života‘.

Palmer je također podijelio snimku njihove 18-mjesečne kćerke Millie te Petrine djece iz braka sa Stuntom - devetogodišnje Lavinije te šestogodišnjih blizanaca Andrewa i Jamesa

The Sun je izvijestio da je Petra do zadnjeg trena gostima odbijala reći točnu lokaciju ceremonije jer se bojala da će je Stunt pokušati saborati. Stunt i sedam osoba optuženo je za sudjelovanje u operaciji pranja novca vrijednoj 266 milijuna funti.

- Sve mladenke su nervozne prije vjenčanja, ali za Petru je to pojačano njezinim strahovima u vezi s Jamesom - rekao je izvor.

Iako nisu zajedno od 2017., razvod bivšega para bio je poprilično ružan.

Petra je angažirala brojne zaštitare kako bi osigurala da ništa ne pođe po zlu toga dana, a čak ni njezinom ocu Bernieju i sestri Tamari nisu rečeni detalji vjenčanja.

Proslavila je svoje vjenčanje sa svojim najbližima, uključujući svoju sestru Tamaru, na večeri koja se održala u londonskom privatnom klubu. Bila je to večera na temu ružičaste boje - batleri su bili obučeni u crveno, a njene su prijateljice nosile maske sa slikom njezina lica.

Palmer i njegovi prijatelji vjenčanje su proslavili na momčakoj zabavi. Palmer je fotografije sa zabave objavio na svom Instagram profilu, a okarakterizrao ju je kao svoju "posljednju noć na slobodi".

Petra, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 350 milijuna funti, razvela se od biznismena Jamesa Stunta nakon šest godina braka.

U međuvremenu je s Palmerom dobila kćer Millie koja danas ima 18 mjeseci.

Njezin otac, 91-godišnji Bernie Ecclestone, rekao je da smatra da je njegova kći Petra ‘odabrala dobroga čovjeka‘.

- Ne poznajem ga toliko dobro jer žive u SAD-u, no sreo sam ga nekoliko puta i sviđa mi se. Nadam se da ću ga malo bolje upoznati - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:50