DRŽALI SE ZA RUKE

Pete Davidson nakon reality kraljice zaveo i najljepšu ženu na svijetu? ‘Ona je puno veći ulov‘

S jednog tračerskog Instagram-profila krenula je vijest da komičar ljubi Emily Ratajkowski. Potvrde, naravno, nema

Pete Davison na snimanju nove serije

 Jose Perez/bauergriffin.com/mega/The Mega Agency/Profimedia/

Obožavatelji su uvjereni da su Pete Davidson (28) i Emily Ratajkowski (31) u vezi nakon što su "viđeni kako se drže za ruke".

Vijest treba uzeti s više od jednog zrna soli jer je njezin glavni izvor instagram profil "Deuxmoi" koji se bavi tračevima. Doduše, profil ima više od 1,7 milijuna pratitelja koji vjeruju njihovim izvorima.

Pete, glumac i komičar s, očigledno najvećim zavodničkim vještinama i kapacitetom na svijetu, i Emily, po mnogima najljepša živuća žena, viđeni su "na spoju u Brooklynu". Da je doista tako nema dokaza, čak ni uobičajene mutne fotografije ili drhturavog videa od pet sekundi. Izvor je žena oštrog vida koja je napisala da su se prisno ponašali i da su, valjda kada se nisu držali za ruke, Peteove "ruke bile posvuda po Emily".

image

Emily Ratajkowski

Angela Weiss/Afp

Na profilu su se ogradili, upozorivši da vijest nije potvrđena. Ni Emily ni Davdison nisu o tome ništa rekli ni nakon objave i širenja trača po društvenim mrežama, a ni kasnije kada su ih počeli kontaktirati iz raznih medija.

Pete je prekinuo s reality kraljicom Kim Kardashian u ljeto ove godine, a Emily se prije samo dva mjeseca rastala od redatelja Sebastiana Beara McClarda s kojim je bila u braku četiri godine. Nedavno se pisalo da je u vezi s DJ-jem Oraziom Rispom.

image

Emily Ratajkowski s bivšim suprugom Sebastianom Bear-McClardom 2021. godine

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Obožavatelji smatraju da su Emily i Pete savršen par. Ili bi mogli biti.

- Dobro bi izgledali zajedno - komentirao je jedan fan.

- Mislim da je ona puno veći ulov. A čini se da ima određen tip frajera koji joj se sviđa - rekao je drugi, kojem ovaj spoj očigledno nije sjeo.

- Ovo mi ima smisla - dodao je treći - Može, ali i ne mora biti istina, ali tako nešto po meni je vrlo realno.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Angela Weiss/Afp/Profimedia/

Davidson je poznat kao sjajan komičar, a u posljednje vrijeme i kao neodoljv tip - osim s Kim Kardashian bio je u vezi s Kate Beckinsale, Arianom Grande, Phoebe Dynevor i Cazzie David.

Poznat je i po gomili malih tetovaža, a jednu od njih nedavno je uklonio. Navodno je laser s njegova vrata obrisao riječi "Moja djevojka je odvjetnica", a tetovaža je bila posvećena Kim Kardashian, nadobudnoj studentici prava. Njegovi fanovi kažu da on na taj način "briše Kim iz svojeg života".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:33