PRLJAVI PLES

Pekar-milijunaš plesom izludio omiljenu Vučićevu voditeljicu, strastveno su se ljubili pred svima

Sada je u javnost procurila snimka sa svadbe njegova sina, a njih su dvoje bili glavni na plesnom podiju

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 Screenshot YouTube

Omiljena Vučićeva voditeljica Jovana Jeremić ima novog dečka, pekara milijunaša Dragana Stankovića, koji je 14 godina stariji od nje. Sada je u javnost procurila snimka sa svadbe njegova sina, a njih su dvoje bili glavni na plesnom podiju.

Plesali su uz pjesmu Sanje Đorđević ‘Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta‘, a pritom su se ludo zabavljali. Jeremić je gostovala kod Ognjena Amidžića gdje je ispričala detalje o njezinoj vezi s bogatim pekarom.

Sudeći po snimci, Stanković je svoju dragu izludio pokretima kukovima, a nekoliko su se puta i strastveno poljubili pritom ne mareći što su oko njih njegova obitelj, sin, snaha, stariji ljudi...

"Dobro, on je iskusan i baš je dobar frajer. Jesam, ja sam odreagirala na njega, prokomentirala da je zgodan čovjek i da dobro izgleda. Meni generalno muškarci ne privlače pažnju, rijetko koji mi se svidi, a privukao me je jer je iskren i ima dobru dušu, po tome smo se poznali. Ne, zvala sam ja njega. Mi smo se poslije toga sreli kod Dragana J. Vučićevića na rođendanu, primijetila sam da je čovjek koji jako lijepo izgleda i on mi je rekao: ‘Ja sam onaj koji ti je za Božić poklonio dukat‘. Otišla sam tada, ništa se nije dogodilo. Došla sam kod Dragana, dogovarali se, a on je zapravo Dragana namijenio nekog drugog kolegici i on mi kaže: "Hajde, izađi s njom, da se vidite", ja sam rekla: "Zovi Stankovića, pitaj ga kada je rođen", jer ja ne idem na spoj ako ne znam horoskopski znak. On je lav, kao i moj bivši muž. Ja se ne sprdam... Ja sam preuzela inicijativu i osjetila sam potrebu da to napravim. Prvo smo se vidjeli u četvrtak i onda jedan, dva, tri ili četiri puta i onda eto. Na četvrtom spoju me poljubio i tako i to kod Hrama Svetog Save. Nikada ne bih izašla u javnost da nije ozbiljno, taj svoj ljubavni život zaista skrivam i ne pokazujem ga javnosti dok nisam sigurna", ispričala je voditeljica Amidžiću.

Otkrila je da je njihov prvi poljubac bio strastven i emotivan, a kada ju je dodirnuo, tvrdi da joj je energija prostrujila kroz tijelo i da je rekla: "To je to."

"Želim mu roditi sina. To nije isključeno, drugo ću dijete roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i s bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan s Draganom", ispričala je zaljubljena srpska voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:17